Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
24/05/2020 23:23:36

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

06/11/2019
Lectures: 2104
Publicades les bases dels habitatges de protecció oficial de la 3a planta del carrer del Pla

L'Agència de l'Habitatge de Catalunya ha publicat les bases que estableixen els criteris per accedir als habitatges de lloguer de protecció oficial situats a la tercera planta del carrer del Pla, número 2. L'immoble compta amb un total de 19 pisos, un més dels previstos inicialment, dels quals se'n sortejaran 16. Els 3 habitatges restants es reserven per atendre situacions de vulnerabilitat i emergència habitacional. Podran accedir-hi les persones inscrites en el Registre de Sol·licitants d'Habitatge amb Protecció Oficial de Catalunya (RSHPO) que compleixin els requisits generals i econòmics de la promoció, que es van consensuar a la Taula Social de l'Habitatge de Sant Feliu de Llobregat.

El document estableix d'una banda l'adjudicació de 12 habitatges d'un dormitori i 1 de dos dormitoris a persones menors de 35 anys, o casos en que un o més membres de la unitat de convivència estigui en risc d'exclusió social. D'altra banda, es reserven 2 habitatges adaptats d'un dormitori i 1 habitatge de dos dormitoris a persones amb mobilitat reduïda. En tots els casos el contracte de lloguer tindrà una durada de 7 anys, tal i com preveu la llei d'arrendaments urbans vigent.

El procediment d'adjudicació contempla la publicació de les llistes provisionals i definitives, que es podran consultar al web municipal o a la pàgina de l'RSHPO. A partir de l'endemà de la publicació de les llistes provisionals, hi ha un termini de 10 dies hàbils per presentar al·legacions. Les llistes definitives s'aprovaran en el termini màxim de vint dies.

Posteriorment es realitzarà un sorteig públic, previst per al primer trimestre de 2020, per determinar l'ordre per cadascuna de les llistes. Una vegada verificades les dades, les persones sol·licitants per ordre de la llista del sorteig escolliran l'habitatge d'entre els disponibles. Atès que les obres de condicionament d'aquests immobles es van iniciar al juny d'aquest any i que tenen una durada prevista de deu mesos, es preveu que el lliurament de claus sigui en primavera de 2020.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar