Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
15/07/2020 05:02:43

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

12/11/2019
Lectures: 856
Constitució del nou Consell d'Infants de Sant Feliu

El proper dilluns 18 de novembre, a les 18 h, es constituirà el 23è Consell d'Infants de la ciutat amb un acte a la Sala Ibèria al qual assistiran els nens i nenes que formen part del Consell, les autoritats, col·laboradors, mestres, familiars i amics dels consellers entrants i sortints.

L'esdeveniment estarà protagonitzat pels integrants del Consell d'Infants, els quals explicaran la tasca desenvolupada durant el curs 2018-2019 i recordaran la responsabilitat del conjunt de la ciutadania en el respecte i la promoció dels drets dels infants, que se celebra cada 20 de novembre.

Durant l'acte es presentaran les activitats dutes a terme pel Consell sobre la  campanya de sensibilització del que significa anar sols i soles a l'escola, que va ser l'encàrrec municipal que l'Ajuntament li va fer el curs passat en el marc de l'educació dels infants com a ciutadans. En l'acte d'aquest dilluns també es farà públic l'encàrrec anual que fa l'Ajuntament per a aquest curs 2019-2020.

En el marc de la celebració es farà el comiat als membres sortints del Consell, alhora que es donarà la benvinguda als nous membres.

El Consell d'Infants és un òrgan de participació ciutadana format per infants de 5è i 6è de primària escollits democràticament pels escolars dels centres educatius del municipi, en el marc d'un projecte educatiu en valors i civisme. Any rere any, el Consell es renova parcialment per tal que els consellers i conselleres que han iniciat 1r d'ESO passin el relleu als alumnes de 5è. Els seus membres es reuneixen un cop al mes per fer propostes de millora de la ciutat, organitzar la seva participació en diversos esdeveniments i abordar l'encàrrec que se'ls formula anualment des de l'Ajuntament.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar