Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
14/07/2020 12:58:49

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

13/11/2019
Lectures: 521
Els cursos de Formació Ocupacional finalitzen amb èxit de participació i bons indicadors d'inserció laboral

El Centre Cívic Les Tovalloles va acollir el passat dilluns 11 de novembre l'acte de cloenda dels cursos de Formació Ocupacional 2018-2019 i el lliurament de diplomes als i les alumnes.

En l'acte van participar els alumnes de les 6 especialitats formatives que ha realitzat l'Ajuntament de Sant Feliu en col·laboració amb el Servei d'Ocupació de Catalunya. Aquestes han estat: Gestió comptable i gestió administrativa per auditoria; Gestió administrativa i financera del comerç exterior; Organització i gestió de magatzems; Confecció i publicació de pàgines web i Curs d'Anglès: gestió comercial I i II. També van assistir a la celebració els docents que han impartit les diferents especialitats i les 32 empreses del Baix Llobregat que han acollit alumnes en pràctiques.

Un dels indicadors més ressenyables de l'edició d'enguany dels cursos de formació ocupacional ha estat precisament el grau d'inserció. Tal com es va presentar en el decurs de l'acte, un 53% fins a la data, que han acreditat totalment o parcialment el certificat de professionalitat han trobat feina. En total s'han impartit 2.850 hores de formació i han participat 97 alumnes, amb un percentatge d'assistència del 97,7%, i un grau de satisfacció de la formació rebuda del 9 (sobre 10). El total dels participants ha assolit una nota mitjana de notable.  

A l'acte de cloenda va participar la regidora d'Activitat Econòmica, Cooperativisme i Ocupació de l'Ajuntament de Sant Feliu, Loren Rider, qui va destacar l'oportunitat que suposen els certificats de professionalitat per a persones que no han pogut accedir a la formació reglada. La regidora va agrair la col·laboració de les 16 empreses del municipi que han fet possible els mòduls de pràctiques.

També va formar part de la trobada l'empresa Iberital que té com a tret diferencial la qualitat i la innovació en tots els àmbits. Aurora Farré, CEO de la companyia, va destacar que treballadors, administracions i empreses, som part de la mateixa societat: "hem de poder treballar en la mateixa direcció, a la fi, tots som famílies que volem tirar endavant". Membres d'altres empreses participants també van assistir a aquest acte com ara Juan Carlos Barbero de l'empresa Nofer i Piama Estrada i Joan Ribas de l'empresa Vaya Web.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar