Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
15/07/2020 05:02:17

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

13/11/2019
Lectures: 960
El Palau Falguera acull l'exposició 'Paisatge de tardor' de Jaume Amigó

El divendres 15 de novembre es va inaugurar al Palau Falguera l'exposició 'Paisatge de tardor', de l'artista santfeliuenc Jaume Amigó. La mostra es podrà visitar fins a l'1 de desembre, de dilluns a dissabtes, de 18 a 20 h, i diumenges i festius, d'11 a 14 h.

L'obra 'Paisatge de tardor', integrada per nou papers japonesos fets a mà, va ser pintada l'estiu de 2015 a l'estudi de l'Alzina de Ribelles. Aquesta sèrie està inspirada en el viatge que el poeta Matsuo Bashô (1644-1694) va fer pel nord del Japó el 1683 i recollit en el seu diari de viatge 'L'estret camí de l'interior'.

Encara molt influenciat pel poeta, Amigó segueix pintant amb acrílic damunt teles de lli o paper de seda elaborat per ell mateix. Al mig de la sala de la primera planta del Palau Falguera hi haurà l'obra "Nenúfar"(2019), creada amb cinquanta-dos plats de ferro, pintats amb pigment escarlata i aigua.

Les obres triades per a aquesta exposició, parlen obertament de la forta influència que Jaume Amigó ha rebut del Japó.


L'obra d'Amigó s'exposa a d'altres punts de la ciutat

El dimarts 19 de novembre, algunes ceràmiques i dibuixos de l'artista es van exposar a Clysa, l'antiga casa del doctor Martí. Per la seva banda, el taller creatiu Opac acull la seva obra gràfica (catàlegs, postals, fullet i cartells).

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar