Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
15/07/2020 05:14:50

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

18/11/2019
Lectures: 835
Del 22 al 26 de novembre se celebren les Jornades de Tardor contra la violència masclista

'Ni una menys' és el lema de les XXVIII Jornades de Tardor contra la Violència Masclista que se celebraran a Sant Feliu del 22 al 26 de novembre.

Un cop més, el principal objectiu de les jornades és la lluita contra la violència masclista i la sensibilització de la població per combatre la desigualtat i eradicar el maltractament envers les dones. En paraules de la regidora de Feminismes i LGTBIQ+, Loren Rider, "les dones no callarem i continuarem denunciant les decisions judicials que ens revictimitzen i neguen sistemàticament la gravetat de les violències masclistes. Cridem ben fort que la justícia és patriarcal fins a aconseguir canviar-la!".

L'obra de teatre 'First Round' adreçada al jovent, a càrrec de Las Fritas, obrirà les jornades el divendres 22 de novembre, a les 9 h, al Casal de Joves.

El programa d'activitats continuarà el diumenge 24 amb una marxa contra la violència masclista, que sortirà de la plaça de la Vila a les 11 h, i que finalitzarà en el parc de Torreblanca.

Dilluns 25 a les 12 h es llegirà el manifest contra la violència masclista. La lectura es farà, a la plaça de la Vila, seguida d'un minut de silenci en record de les dones víctimes de la violència de gènere. La següent activitat de la jornada serà la sortida a la Manifestació unitària contra la violència masclista de Barcelona. La cita serà a les 17.30 h a la plaça de l'Estació, des d'on es marxarà plegades per arribar a les 18.30 h als jardinets de Gràcia per arribar a l'acte final que se celebrarà a la plaça de Catalunya de Barcelona.

Tancarà el programa una nova representació de l'obra 'First Round', dimarts 26, a les 9 h, al Casal de Joves.

Recordeu que l'Ajuntament disposa d'un servei, el SIAD, adreçat a totes les dones de Sant Feliu de Llobregat que ofereix informació, orientació i assessorament en qualsevol assumpte que les afecti.

Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD)

93 685 80 02 - Cal demanar cita prèvia

Can Ricart (pl. Lluís Companys, 1)

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar