Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
14/07/2020 13:12:42

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

18/11/2019
Lectures: 648
Lídia Muñoz, nou membre de l'executiva de la FMC

L'alcaldessa de Sant Feliu, Lídia Muñoz, s'ha integrat a la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) en qualitat de membre de l'executiva. Muñoz va ser escollida en la 30a assemblea general de l'entitat, celebrada divendres 15 de novembre a Barcelona. En la sessió també es va escollir la nova presidenta de la FMC, que serà l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Olga Arnau, i les vicepresidències, que recauen en Àlex Garrido, alcalde de Manlleu; Alba Pijuan, alcaldessa de Tàrrega; Eduard Rivas, alcalde d'Esparreguera; David Bote, alcalde de Mataró; Montserrat Candini, alcaldessa de Calella; Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell; i Lluís Mijoler, alcalde del Prat de Llobregat.

L'assemblea de divendres també va aprovar una resolució en què s'acorda treballar per elaborar una proposta que permeti la unificació de les entitats municipalistes. Entre d'altres mesures, es contempla la constitució d'una taula paritària entre l'FMC i l'Associació Catalana de Municipis (ACM). L'assemblea també ha servit per ratificar el pressupost de l'entitat de l'exercici 2019, els comptes anuals de l'exercici de l'any passat i la memòria d'activitats i de gestió corresponent a l'any 2018.

La Federació Catalana de Municipis és una associació plural formada per municipis i altres ens locals de Catalunya, constituïda per a la defensa i la promoció de l'autonomia local.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar