Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
11/08/2020 13:03:31

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

18/11/2019
Lectures: 1293
Es constitueix el nou Consell d'Infants de la ciutat

El 23è Consell d'Infants de Sant Feliu s'ha constituït aquest dilluns, 18 de novembre,  amb un acte a la Sala Ibèria al qual han assistit els nens i nenes que formen part del Consell, així com l'alcaldessa de la ciutat, Lídia Muñoz, la regidora d'Educació, Mireia Aldana, i altres membres del consistori, a més de col·laboradors, mestres, familiars i amics dels consellers entrants i sortints.

Els protagonistes de l'esdeveniment han estat els integrants del Consell d'Infants, que han donat compte de la tasca desenvolupada durant el curs 2018-2019 amb suport àudiovisual. També han recordat la responsabilitat del conjunt de la ciutadania en el respecte i la promoció dels drets dels infants, que es rememoren internacionalment el 20 de novembre. En el marc de la celebració s'ha fet efectiu el lliurament d'una rosa i una fotografia de record als membres sortints del Consell, alhora que s'ha donat la benvinguda als membres entrants, amb el traspàs de carpetes.

L'alcaldessa ha traslladat al nou consell l'encàrrec polític per a aquest curs, consistent en la difusió i participació a la XXII Trobada de gegants d'escoles de Catalunya que se celebrarà el proper 19 d'abril a la ciutat de Sant Feliu de Llobregat. Per aquest motiu, les gegantes Espriueta, Joana i el Drac Virdrac han estat presents a la sala, anunciant i presentant aquest acte i han explicat al nou Consell la importància d'aquest esdeveniment. Finalment, les colles de les AMPA i AFA de les escoles de la ciutat han acompanyat el nou Consell fins a la plaça de la Vila, on s'ha fet la foto commemorativa davant de l'Ajuntament.

El Consell d'Infants és un òrgan de participació ciutadana format per infants de 5è i 6è de primària escollits democràticament pels escolars dels centres educatius del municipi, en el marc d'un projecte educatiu en valors i civisme. Any rere any, el consell es renova parcialment per tal que els consellers i conselleres que han iniciat 1r d'ESO passin el relleu als alumnes de 5è. Els seus membres es reuneixen un cop al mes per fer propostes de millora de la ciutat, organitzar la seva participació en diversos esdeveniments i abordar l'encàrrec que se'ls formula anualment des de l'Ajuntament.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar