Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
25/05/2020 03:19:33

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

27/11/2019
Lectures: 507
Sant Feliu commemora el Dia Mundial de la lluita contra la Sida

Sant Feliu se suma a la commemoració del Dia Mundial de la lluita contra la Sida, amb l'objectiu de fomentar la conscienciació pública i la implicació de la societat en la lluita contra el VIH.

Així, el diumenge 1 de desembre, de 10 a 13 h, hi haurà una taula informativa de l'entitat REMARE a la plaça de la Vila per fer difusió sobre la lluita contra el virus.

El dilluns 2, a les 18.30 h, en el marc del cicle de xerrades DillunSalut, el Casal de Joves acollirà la xerrada 'Què en saps del VIH i de la Sida?, a càrrec de Marta Colomer i Jordi San José Solano, col·laboradors de la Fundació IrsiCaixa en les accions divulgatives que fan arreu del territori.

D'altra banda, Ràdio Sant Feliu (105.3 FM) emetrà la lectura del Manifest del Dia Mundial contra la Sida, a càrrec de la regidora de Salut de l'Ajuntament, Loren Rider, amb l'objectiu d'aconseguir la màxima implicació de la ciutadania de Sant Feliu. A més, durant tot el dia, una gran pancarta penjarà de la façana de l'Ajuntament per recordar que la ciutat també se suma a la commemoració d'aquesta jornada mundial.

L'Ajuntament, així com la resta d'administracions, organismes i entitats que donen suport al lema, se suma a aquesta iniciativa fent una crida a no abaixar la guàrdia i a continuar apostant per la prevenció. Per aquest motiu, les façanes de la Catedral i l'Ajuntament s'il·luminaran de color vermell des de la nit d'aquest divendres fins al dilluns 2 de desembre.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar