Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
06/08/2020 17:41:17

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

03/12/2019
Lectures: 825
Activada la fase d'alerta de risc per pluges i vent

La Direcció General de Protecció Civil (DGPC) de la Generalitat ha activat la fase d'alerta del Pla Especial d'Emergències per Inundacions de Catalunya (INUNCAT) arran de les previsions meteorològiques que preveuen un episodi de pluges intenses a partir de demà dimecres i dijous.

Des de la Direcció General d'Emergències i Seguretat Civil es recomana:

  • Extremar les precaucions a l'hora de circular per la xarxa viària.
  • Fer el seguiment de l'estat de les carreteres a través del telèfon d'informació ciutadana 012 i del web del Servei Català del Trànsit.
  • En cas d'emergència trucar al telèfon 112.
  • En cas d'aiguats intensos, Protecció Civil aconsella seguir aquestes recomanacions.
     

Fase d'alerta per risc de ventades

La Direcció General de Protecció Civil (DGPC) de la Generalitat ha activat la fase d'alerta del Pla de Protecció Civil de Catalunya VENCAT per risc de ventades. D'acord a les prediccions del Servei Meteorológic de Catalunya es preveu un episodi de fort vent que s'iniciarà aquesta tarda i que durarà fins dijous dia 5 al migdia, afectant tot Catalunya excepte les comarques del nord-oest. La màxima intensitat d'aquest episodi s'assolirà al llarg del dimecres dia 4, i la zona més afectada serà el litoral i prelitoral central.


Recomanacions

Protecció Civil recomana fer seguiment de la situació meteorològica, extremar la precaució en la mobilitat i en les activitats a l'aire lliure, i suspendre-les en cas necessari. També demana que se segueixin els consells d'autoprotecció en cas de forts vents i que es tinguin en consideració les mesures de prevenció necessàries en aquests casos, especialment pel que fa a fixar bé o retirar els objectes que estiguin a l'exterior (balcons, terrasses,...) i puguin ser desplaçats per l'aire i evitar aturar-se sota bastides o murs inestables mentre durin les ràfegues de vent.

En els moments de les ràfegues més intenses cal protegir-se sobretot d'elements que semblin inestables i interrompre puntualment les activitats que suposin estar exposats a aquests forts vents.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar