Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
14/07/2020 13:21:52

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

07/01/2020
Lectures: 646
Els Reis d'Orient recorren Sant Feliu en una nit màgica i plena de regals i il·lusió

Guiada pel patge Shelín, la comitiva Reial d'aquest 2020 va sortir del Palau Falguera, des d'on va iniciar la tradicional cavalcada pels carrers de la ciutat. Un cop arribats a la plaça de la Vila, l'alcaldessa de la ciutat, Lídia Muñoz, els va donar la benvinguda traslladant a Ses Majestats dos grans desitjos: aconseguir una ciutat millor, més justa i solidària, i més temps per poder gaudir de la vida en família. Regidors de l'equip de govern els van fer entrega del pa i la sal, com a símbol d'acolliment, de la rosa com a símbol de Sant Feliu i de la clau de la ciutat perquè poguessin entrar a totes les cases dels nens i nenes de Sant Feliu. 

Amb els tres Reis presents a l'escenari ubicat a la Plaça de la Vila, el Consell Municipal d'Infants de la ciutat va expressar els seus desitjos per millorar la vida dels nens i nenes de tot el món, i el Rei Melcior va adreçar unes paraules a la ciutadania, que va cloure amb el popular "aneu a dormir aviat". La Coral Infantil Tic Tac de la ciutat, amb setze anys de vida i que reuneix infants des dels 3 anys d'edat, va rebre als Reis amb les seves cançons plenes de màgia i d'il·lusió. També els va rebre el Cor 685 de Sant Feliu, un cor mixt de música moderna format per una trentena de veus. Per la seva part, el Patge Shelín va fer entrega als Reis d'Orient de les prop de 1.500 cartes recollides aquest any a la ciutat.

Des de la sortida del Palau Falguera, més de 700 persones (figurants, personal de seguretat i organització), 20 entitats i 6 carrosses van participar en la cavalcada dels Reis Mags, que aquest any no va comptar amb la participació d'animals seguint criteris de benestar animal, ètics, educatius i de seguretat.

Les entitats participants d'enguany i implicades a fons en la cavalcada van ser Castellers, Asprodis, l'esplai Sant Llorenç i el Club d'Esplai Diversitat Lúdica, Creu Roja, ADF, Bombers, Esplai Sant Feliu, Petardons i Petardones de Can Calders, el Cornuts, els Tronats, Amics del Carrer Santa Creu, Centre Cultural Virgen del Rocío, Consell d'Infants, Banda Simfònica Ciutat de les Roses, Banda Juventudes de Sant Feliu, Mossos d'Esquadra i Voluntariat de Sant Feliu. Es calcula que més de 15.000 persones van presenciar com a espectadores el pas de la comitiva reial, i entre tots van fer possible omplir de fantasia els carrers de la ciutat, que més tard i com a cloenda rebria els desitjos dels Reis d'Orient per a tots els infants de Sant Feliu: felicitat, il·lusió i pau. 

Totes les imatges de la cavalcada

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar