Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
11/07/2020 17:42:19

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

08/01/2020
Lectures: 785
Obertes les inscripcions al Concurs de Comparses del Carnaval 2020

Ja s'han aprovat les bases del Concurs de Comparses 2020 i les inscripcions per participar en el certamen, que s'obren el dia 13 de gener. En aquesta edició, la rua i el concurs tindran lloc el dissabte 22 de febrer. Les comparses que vulguin participar en la rua i en el concurs es poden inscriure fins al 8 de febrer de 2020 per Internet a www.santfeliu.cat/carnaval.

El mínim de participants de cada comparsa és de 15 persones i el motiu de la comparsa ha de girar al voltant d'un tema concret, d'elecció totalment lliure pels seus membres. Com ja és tradició, un cop finalitzada la rua a la plaça de la Vila es farà públic el veredicte del jurat del concurs de comparses. Hi haurà 3 premis per a les millors comparses d'adults de 690 euros, 390 euros i 250 euros, respectivament. També s'atorgaran 3 premis a les comparses infantils dotats amb les mateixes quanties. Cada comparsa participant rebrà d'obsequi un pernil.

Concurs de fotografia

La ciutadania pot participar de la festa a través del concurs de fotografia organitzat per l'entitat santfeliuenca Pistoleros de Edison, que proposa publicar a Instagram aquelles fotografies relacionades amb el Carnaval des del 17 fins al 24 de febrer sota l'etiqueta #concurscarnavalpistoleros. La persona guanyadora s'endurà dues entrades per al Cinebaix.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar