Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
04/07/2020 05:38:13

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

24/01/2020
Lectures: 1329
El Govern presenta el Pla d'Actuació del Mandat en dues sessions obertes a la ciutadania

Els dies 27 de gener i 3 de febrer es portaran a terme dos fòrums ciutadans de presentació del Pla d'Actuació del Mandat (PAM), on s'explicaran les principals línies de planificació estratègica que marcaran les actuacions a seguir per l'equip de govern fins al maig de 2023. En aquestes sessions ciutadanes obertes a tothom -que succeeixen a la que va acollir el Casal de Joves el 13 de gener- es presentaran aquests objectius de ciutat i es realitzarà una escolta activa del que la ciutadania vulgui traslladar a l'equip de govern. Posteriorment, s'habilitarà un espai en línia on la ciutadania podrà consultar la proposta de PAM i realitzar-ne el seguiment del seu compliment en temps real.

Les sessions es realitzaran en els següents equipaments:

  • Dilluns 27 de gener, 19 h: Centre Cívic Les Tovalloles
  • Dilluns 3 de febrer, 19 h: Centre Cívic Mas Lluí

Aquest PAM 2019-2023 posa el seu focus en l'aposta per l'habitatge públic i de lloguer, la igualtat d'oportunitats, la reducció de residus i emissions, la lluita contra la violència masclista i contra les discriminacions, i la millora de la participació ciutadana i la transparència, entre d'altres. A més del PAM, s'està treballant també en el Pla d'Inversions (PIM), un element imprescindible que determina les inversions que es realitzaran durant el mandat 2019-2023.

El PIM inclourà les partides necessàries per a la remodelació integral d'equipaments i en l'espai públic, l'aposta clara per l'habitatge de lloguer i per l'estalvi d'energia i la baixada de consums, entre d'altres. Alhora, l'equip de govern vol impulsar una partida important del PIM per treballar-la amb processos de pressupostos participatius, fent protagonistes els ciutadans i ciutadanes de Sant Feliu.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar