Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
14/07/2020 11:52:46

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

09/01/2020
Lectures: 437
El Casal de Joves inicia l'any amb nous tallers i activitats

El 20 de gener s'inicien els tallers d'activitats organitzades des del Programa de Joventut de l'Ajuntament i adreçades al jovent de la ciutat. Es tracta d'activitats que pretenen engrescar amb propostes formatives i d'oci per a tots els gustos.

El Racó Jove acollirà, de dilluns a dissabte de 18 a 20 h, activitats com karaoke, tornejos de tennis taula i de videojocs o jocs de taula, entre altres. Totes les accions que es desenvolupen en aquest espai no necessiten inscripció prèvia.

L'oferta d'activitats també inclou tallers formatius com Cuina per a principiants, Ceràmica o Cuida el teu bonsai. En l'àmbit de l'activitat física els joves també podran practicar Ioga, o balls de caràcter marcadament asiàtic al taller 'Vine a ballar K-pop', que no precisa d'inscripció prèvia.

Les inscripcions es poden fer presencialment al Casal de Joves, al carrer Laureà Miró, 118, o bé a través de l'aplicació JovApp fins al proper 16 de gener als tallers que s'inicien aquest mes, i fins al 27 de gener el taller de cuina per a principiants.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar