Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
20/09/2020 22:46:25

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

13/01/2020
Lectures: 506
Oberta la línia d'ajuts per a la rehabilitació d'edificis

El 20 de gener s'obre el termini de presentació de sol·licitud d'ajuts per a la redacció de projectes i altres documents tècnics relatius a actuacions integrals de rehabilitació en edificis existents de tipologia residencial col·lectiva de l'àrea metropolitana de Barcelona. L'objectiu de la convocatòria, que realitza el Consorci Metropolità de l'Habitatge, és impulsar la rehabilitació d'edificis amb criteris energètics, mitjançant subvencions a fons perdut del cost de treballs tècnics. Aquests estudis han de permetre a les persones propietàries conèixer exactament la naturalesa i abast de les obres de rehabilitació que les comunitats hauran d'executar en els elements comuns de l'edifici.

Podran acollir-se a aquesta línia de subvencions aquells edificis construïts abans de 2007, que siguin de titularitat privada i que com a mínim el 70% de la superfície construïda estigui destinada a habitatge. A més, com a mínim el 50% d'habitatges han de ser domicili habitual i permanent de les persones propietàries, i tant la llicència d'obres com les pròpies obres no poden haver-se demanat ni iniciat abans de formalitzar la petició dels ajuts.

La subvenció preveu una quantia del 100% del cost protegible fins a un màxim del 8% del pressupost del projecte. El termini de presentació de les sol·licituds s'obre el 20 de gener i finalitza el 31 de desembre de 2020, i es poden realitzar a través de la pàgina web del Consorci Metropolità de l'Habitatge.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar