Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
11/08/2020 12:41:00

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

14/01/2020
Lectures: 1274
3 establiments de Sant Feliu a la guia dels 50 millors restaurants del Baix Llobregat i L'Hospitalet

La primera edició de la guia dels 50 millors del Baix Llobregat i l'Hospitalet, impulsada per l'Associació de Gastronomia i Turisme (AGT), es va presentar el dilluns 13 de gener a l'auditori del Cèntric Espai Cultural del Prat. L'objectiu de la guia és enaltir la comarca a través de la gastronomia, tot reivindicant el Baix Llobregat com un territori de referència gastronòmic al país.

La guia reuneix 50 restaurants que representen més de 20 ciutats de la comarca i cultiven el gust pel plaer, la qualitat culinària i una proposta gastronòmica amb els productes de proximitat i els seus productors com a referència.

La publicació reconeix tres establiments de Sant Feliu de Llobregat: el Restaurant Aire, que ocupa la posició 33; el Restaurant L'Olla, a la 36a; i La part dels Àngels, que tanca la llista. Els establiments que fan una aposta més explícita pel Parc Agrari encapçalen els primers llocs. Així, el podi l'ocupen el restaurant Marimorena de Sant Boi, el Major 36 de Gavà i el Sucapà de L'Hospitalet.

La guia és fruit de dos anys de treball, de buscar i rebuscar, de tastar llocs i preguntar, de contrastar i, finalment, de la visita als restaurants de 10 persones de diferents àmbits (periodistes, bloggers, xefs, sommeliers...) que han tastat les propostes gastronòmiques de 75 restaurants, d'entre els quals en surt una classificació amb els 50 millors.

La publicació es podrà comprar a través del web agtbaix.cat i es distribuirà als restaurants inclosos a la guia i llibreries de la comarca.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar