Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
20/09/2020 22:56:58

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

15/01/2020
Lectures: 578
Ja es poden consultar en línia els pressupostos de l'Ajuntament per a 2020

L'Ajuntament ha publicat els pressupostos definitius per a 2020 en l'eina en línia que permet consultar-los de manera visual i interactiva. Aquesta plataforma ofereix informació molt detallada i permet, per exemple, comparar l'evolució de la despesa per habitant els darrers anys, o bé conèixer la despesa per habitant del total de pressupost i també per programes. La plataforma, a més, detalla en què es gasta i per a què es gasta i facilita partides associades, relacionant unes amb les altres. Altres punts forts de l'eina són que permet demanar més informació sobre les partides, i seguir al detall l'execució del pressupost vigent. Es pot accedir a aquest espai a través de www.santfeliu.cat/pressupost.

El pressupost municipal per a 2020, que ascendeix a un total de 46 milions d'euros, es va aprovar inicialment en el Ple extraordinari del 21 de novembre passat, i compleix l'objectiu d'estabilitat pressupostària i en què el rati d'endeutament s'ha millorat respecte a l'exercici anterior. Aquests pressupostos responen a les principals prioritats de l'equip de Govern, com són preparar la ciutat per a les obres del soterrament, garantir el dret a l'habitatge, o fer front a l'emergència climàtica, entre d'altres.

En paraules del regidor d'Hisenda, Oriol Bossa, "aquest pressupost és més social i més verd, però a més, entoma els reptes de futur de la ciutat". En aquest sentit, l'Alcaldessa, Lídia Muñoz, en destaca "l'increment en les partides de polítiques d'habitatge o participació, l'aposta per la lluita contra el canvi climàtic, i el fet que es tracta d'un pressupost que es prepara per afrontar el propers reptes de Sant Feliu". 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar