Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
28/05/2020 20:24:42

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

11/02/2020
Lectures: 988
Publicada la llista per al sorteig dels pisos de protecció oficial del 26F

L'IMPSOL ha publicat el llistat de persones sol·licitants amb el número de participació al sorteig que permetrà accedir als habitatges de lloguer de protecció oficial situats a la tercera planta del carrer del Pla, número 2. El llistat es pot consultar a través d'aquest enllaç, o bé al web de l'IMPSOL

El sorteig es farà dimecres 26 de febrer, a les 19 h, a l'auditori del Palau Falguera (carrer de Falguera, 6), davant de fedetari públic i una persona representant de l'IMPSOL. Un cop finalitzat, es convocarà a les persones sol·licitants, seguint l'ordre del sorteig, per presentar la documentació requerida i escollir l'habitatge d'entre els disponibles. Atès que les obres de condicionament d'aquest immoble es van iniciar al juny de 2019, i que tenen una durada prevista de deu mesos, es preveu que el lliurament de claus sigui al llarg de la primavera de 2020.

L'immoble compta amb un total de 19 pisos, un més dels previstos inicialment, dels quals se'n sortejaran 16. Els 3 habitatges restants es reserven per atendre situacions de vulnerabilitat i emergència habitacional.

La inscripció a l'RSHPO, requisit indispensable per optar a les promocions d'habitatge públic

Les persones que opten a un dels 16 habitatges d'aquesta promoció han hagut de formalitzar la seva inscripció en el Registre de Sol·licitants d'Habitatge amb Protecció Oficial de Catalunya (RSHPO). Aquest és un requisit essencial per poder accedir a un habitatge de protecció oficial, i garantir-se la participació en futurs processos d'adjudicació, sempre i quan les persones integrants hi estiguin inscrites abans de la publicació de la convocatòria de cadascun d'aquests procediments al web de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya. També és un requisit indispensable per poder inscriure's a la borsa de lloguer de l'Oficina Local d'Habitatge.

El registre es pot iniciar a través de la pàgina web www.registresolicitants.cat i portant la documentació a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC, pl. Vila 1), o bé fer-ho directament a l'OAC, al Consell Comarcal del Baix Llobregat o a l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.

Garantir el dret a l'habitatge, objectiu estratègic del Govern de Sant Feliu

La promoció d'habitatges de protecció oficial de la tercera planta del carrer del Pla és una de les mesures contemplades dins del Pla Local d'Habitatge, un conjunt de polítiques socials i urbanístiques destinades a facilitar el dret a l'habitatge als ciutadans i ciutadanes de Sant Feliu. Aquest document vertebra el primer objectiu estratègic que el Govern ha incorporat al Pla d'Actuació del Mandat, com és garantir aquest dret fonamental. En els propers anys l'Ajuntament contempla afrontar aquest repte de manera operativa incrementant el parc d'habitatges de lloguer social i assequible, impulsant nous models d'accés a l'habitatge en cooperació amb la ciutadania, i donant resposta de forma efectiva a les situacions d'emergència habitacional.

Un altre objectiu per garantir aquest dret és la consolidació durant aquest mandat de l'Oficina Local d'Habitatge com a punt d'interlocució únic per a la ciutadania en matèria d'habitatge. Aquest servei gestiona la borsa de lloguer municipal, ofereix la tramitació gratuïta de la cèdula d'habitabilitat i el certificat energètic, i informa de les subvencions que les diverses administracions convoquen.

L'OLH està situada al carrer de Pi i Margall, 8 bis, i el seu horari és de dilluns a divendres, de 8.30 a 15 h, i de dilluns a dijous, també a les tardes, de 16 a 18.30 h.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar