Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
13/06/2021 06:29:27

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Més de 1.700 persones de 20 comparses participaran en la rua de Carnaval 2020

21/02/2020
Lectures: 2003
Més de 1.700 persones de 20 comparses participaran en la rua de Carnaval 2020

Un total de 1.714 persones de 20 comparses participaran el dissabte 22 de febrer en la rua de Carnaval que recorrerà, a partir de les 18.15 h, els diferents carrers de la ciutat. La rua arribarà a la plaça de la Vila cap a les 20.30 h, quan s'iniciarà l'actuació final de les comparses que participin en el concurs. Tot seguit el rei Carnestoltes apareixerà al balcó de l'ajuntament des d'on farà el seu discurs. Posteriorment es donarà a conèixer el veredicte del jurat del concurs de comparses i es lliuraran els premis. Podeu veure les afectacions a la via pública amb motiu de la rua aquí.
 
Com en anys anteriors, hi haurà 3 premis per a les millors comparses d'adults i també per a les infantils, de 690 euros, 390 euros i 250 euros, respectivament. A més, cada comparsa participant rebrà d'obsequi un pernil.

El programa d'activitats del Carnaval 2020 s'iniciarà el divendres 21 de febrer, a partir de les 18 h, en el marc d'una activitat infantil amb animació a càrrec de Carles Cuberes.

El Carnaval, però, no acaba amb la rua del 22 de febrer. La festa continuarà a la nit, amb més propostes per gaudir del Carnaval. A partir de les 23.30 h es farà una festa a la Sala Ibèria, organitzada per La Mula, i un Carnaval a la sala Els Pagesos, amb Sor Alberta DJ. Per als més petits, el mateix dissabte al matí, de 9.30 a 13.30 h, hi haurà una gimcana i animació infantil a la plaça de Lluís Companys.

El dimarts 25, a les 18 h, tindrà lloc la vetlla del Rei Carnestoltes i el taller de sardines a la Sala Ibèria i al carrer de Pi i Margall. La cloenda a la celebració serà el dimecres 26, quan es durà a terme l'enterrament del Rei Carnestoltes.  A les 18 h hi haurà animació infantil al Centre Cívic Les Tovalloles, on a partir de les 19 h tindrà lloc l'inici de la processó del sepeli. A les 19.15 h es farà l'enterrament i la crema del Rei Carnestoltes a la plaça de la Salut, a càrrec dels Diables La Salut i els Petardons i Petardones.

A més, per fer ambient, s'ha col·locat a diversos equipaments municipals maniquins amb disfresses cedides per les comparses de les darreres edicions del carnaval.
 

Concursos de Carnaval

A banda del concurs de comparses organitzat per l'Ajuntament, la ciutadania també pot participar de la festa a través del concurs de fotografia organitzat per l'entitat santfeliuenca Pistoleros de Edison, que proposa publicar a Instagram aquelles fotografies relacionades amb el Carnaval des del 17 fins al 24 de febrer sota l'etiqueta #concurscarnavalpistoleros. La persona guanyadora s'endurà un abonament d'un any de soci o sòcia del Cinebaix i una placa trofeu.

D'altra banda, el Centre Cívic Les Tovalloles proposa participar en un concurs fotogràfic fins al 24 de febrer. Les millors instantànies s'exposaran a l'entrada del mateix centre del 3 al 15 de març.

A més, el diari digital Fet a Sant Feliu organitza una votació popular a través d'una enquesta per triar la millor comparsa de la rua per al públic.


Seguretat durant la festa

Podeu consultar les recomanacions de Protecció Civil amb motiu de la celebració del Carnaval aquí.

D'altra banda, per seguir el recorregut i conèixer al moment els premiats d'aquesta edició podeu seguir-ho a través del Twitter de l'Ajuntament.

Més informació: www.santfeliu.cat/carnaval

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior