Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
13/06/2021 06:41:39

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament de Sant Feliu s'adhereix a la campanya #ThoEstasPerdent

19/02/2020
Lectures: 1303
L'Ajuntament de Sant Feliu s'adhereix a la campanya #ThoEstasPerdent

L'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i l'emissora municipal Ràdio Sant Feliu s'han adherit a la campanya #ThoEstasPerdent, que té com a objectiu fomentar l'esport femení als mitjans de comunicació, contribuint així a avançar cap a la plena igualtat i a trencar estereotips socials i mediàtics respecte a l'esport femení. També pretén posicionar-lo com un contingut d'interès capaç d'atreure grans audiències, consolidant especialment en infants i adolescents referents de l'esport femení, ja que massa sovint només tenen com a referents esportistes masculins.

Sota el lema "Si no veus esport femení, t'estàs perdent la meitat de l'espectacle", la iniciativa és també un punt de partida per promoure accions encaminades a aconseguir la igualtat de gènere en l'esport, en tots els seus vessants.

Les corporacions locals, com a administracions més properes a la ciutadania, tenen la capacitat d'implementar accions concretes a favor de la igualtat. Així, els compromisos de l'Ajuntament de Sant Feliu són avançar cap a una gestió municipal que garanteixi la igualtat de gènere pel que fa a la promoció de l'esport a la ciutat, evitar reproduir estereotips de gènere i donar més visibilitat a les dones esportistes. En aquest sentit, al ple municipal del mes de març es tractarà una moció per potenciar l'esport femení al municipi.

En el marc de la campanya, tots els regidors i regidores de l'equip de govern s'han fotografiat amb el gest de tapar-se la meitat de la cara representant que no veure esport femení suposa perdre's la meitat de l'espectacle.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior