Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
04/08/2021 07:43:04

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Detectats i controlats dos casos de coronavirus a Sant Feliu

07/03/2020
Lectures: 24665
Detectats i controlats dos casos de coronavirus a Sant Feliu

S'han pres les mesures necessàries i l'Ajuntament està en comunicació constant amb la Conselleria de Salut

Aquest cap de setmana a Sant Feliu de Llobregat s'han detectat dos casos de Coronavirus. Les persones que han donat positiu a la prova han estat traslladades a un centre mèdic i estan constantment sota supervisió. 

El personal sanitari i familiars que han estat en contacte amb les persones infectades estan essent controlats contínuament i s'està evitant el possible contacte amb agents externs.

Segons la conselleria de Salut, amb qui l'Alcaldessa de Sant Feliu, Lídia Muñoz, està en permanent contacte, la situació no revesteix gravetat. 

Per prevenir el virus, cal que apliqueu les mesures genèriques de protecció davant de qualsevol malaltia respiratòria:

  •  Renteu-vos les mans freqüentment (amb aigua i sabó o solucions alcohòliques 70%), especialment després del contacte directe amb persones malaltes o el seu entorn.
  • Tapeu-vos la boca i el nas amb mocadors d'un sol ús o amb la cara interna del colze en el moment de tossir o esternudar i renteu-vos les mans de seguida (amb solucions alcohòliques 70% o amb aigua i sabó).
  • Eviteu el contacte proper (almenys una distància de dos metres) amb persones que pateixen infeccions respiratòries agudes i presenten tos, esternuts o expectoracions, i no hi compartiu les pertinences personals.
  • Eviteu compartir menjar i estris (coberts, gots, tovallons, mocadors, etc.) i altres objectes sense netejar-los degudament.
Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior