Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
09/02/2023 10:59:45

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Demà tancaran tots els centres educatius i els equipaments municipals de Sant Feliu

12/03/2020
Lectures: 5494
Demà tancaran tots els centres educatius i els equipaments municipals de Sant Feliu

Davant les noves recomanacions del  Govern de la Generalitat,  des de l'Ajuntament de Sant Feliu traslladem les noves mesures de prevenció previstes per la Comissió de coordinació i seguiment del COVID-19.   

Les novetats i les notícies entorn el desenvolupament del virus fan que des de l'Ajuntament s'estiguin prenent les mesures necessàries per adaptar-nos a aquesta realitat canviant. Recordem que totes aquestes mesures van adreçades a preservar les persones més vulnerables i a evitar la propagació del virus. 

L'Ajuntament es fa ressò de l'anunci més important del Govern, que ha estat decretar, a partir de demà, el tancament de les escoles bressol, escoles, instituts, universitats i centres de formació professional a tot Catalunya, i que per tant, tindrà una afectació directa a la nostra ciutat.

Per tal de donar compliment a la voluntat d'aquesta directriu, des d'aquesta tarda es tancarà l'Escola de Música Municipal i a partir de demà suspèn tota l'activitat pública -inclòs el Mercat de Marxants- i esportiva de la ciutat, i es procedirà al conseqüent tancament de la resta d'equipaments municipals.

L'Ajuntament, garantirà el funcionament dels Serveis públics, tot i que recomana que les consultes i els tràmits administratius es facin de manera telemàtica, reduint les atencions presencials a l'Oficina d'Atenció Ciutadana o a d'altres dependències administratives municipals. Així mateix, queda anul·lada tota l'agenda pública de l'Equip de Govern.

La Comissió de seguiment i coordinació del COVID-19 continuarà treballant per garantir la màxima transparència i per mantenir el compromís d'informar puntualment sobre les novetats. En aquest sentit, ahir l'alcaldessa, Lídia Muñoz, i el primer tinent d'alcaldia, Oriol Bossa, es van reunir amb els i  les portaveus municipals de l'oposició per tal d'actualitzar la seva informació respecte a les mesures que s'han posat en marxa i garantir la màxima coordinació i transparència.

Evolució de la informació del Departament de Salut

Les persones afectades amb diagnòstic positiu del COVID-19 continuen sent 4 a Sant Feliu, segons la informació facilitada pel Departament de Salut. 

Recordem que cal seguir les normes que ha fet públiques la Generalitat en termes de Salut Pública, que podeu consultar aquí, i que des d'avui les consultes que es facin al telèfon 061 seran gratuïtes.  

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior