Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
30/03/2020 12:02:38

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

24/03/2020
Lectures: 658
L'Ajuntament lliura a domicili les targetes moneder a famílies amb menors beneficiaris de beques menjador

Les famílies amb menors beneficiaris de beques menjador tindran garantida la continuïtat de les beques de menjador tot i la situació actual de confinament. Davant  la necessitat urgent d'aplicar mesures destinades a protegir els nuclis familiars més vulnerables de la ciutat al llarg de l'emergència sanitària del coronavirus, l'Ajuntament repartirà a partir de dimecres 25 de març 390 targetes moneder.

Aquestes targetes, que es lliuraran directament als domicilis de les famílies, contindran l'import diari equivalent als àpats que aquests dies els infants no podran fer a les escoles, ja que estan tancades a causa de la crisi del covid-19. Les famílies comptaran de moment amb l'import equivalent als àpats de dues setmanes, i la Generalitat confirma que si cal ampliar els imports, la recàrrega dels diners es farà directament des de les entitats bancàries per evitar que les famílies hagin de fer cap tràmit.

Els diners dipositats a les targetes només es poden utilitzar per a compres en establiments d'alimentació i no hi ha un import màxim temporal de despesa, més enllà del saldo màxim amb què s'han carregat les targetes.

Per garantir que arriben als domicilis de les families més vulnerables de la ciutat i amb el menor risc, les persones que realitzaran el lliurament de les targetes moneder disposaran d'un equip de protecció per garantir les màximes mesures de seguretat i higiene, incloent-hi guants, mascareta i sabó desinfectant. Cada família rebrà la targeta moneder al llarg de dimecres, juntament amb un full informatiu per a la gestió d'incidències.

Altres mesures de suport per garantir el benestar de les famílies

En el cas de les famílies que tenen infants de primària amb beca menjador a la que es fa una aportació extra per part de l'Ajuntament, a més de rebre la targeta a les seves llars a partir de demà, se les contactarà telefònicament des de l'Ajuntament.

En aquesta trucada, que també rebran les famílies que tenen infants amb beca menjador a les escoles bressol municipals, s'explicarà l'operatiu desplegat en diversos supermercats de la ciutat que permetrà realitzar la compra tan sols mostrant el seu DNI.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar