Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
30/03/2020 11:57:58

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

24/03/2020
Lectures: 350
Informació de l'Ajuntament de Sant Feliu per als adjudicataris de contractes municipals

La prioritat de l'Ajuntament és protegir i donar suport al teixit productiu i social, per tal de minimitzar l'impacte de la situació generada pel COVID-19. 

Aquesta etapa excepcional fa que els concessionaris que efectuen les seves prestacions en equipaments municipals, no puguin prestar el servei de manera total o parcial, a causa del seu tancament forçós. 

Per tot això, l'Ajuntament informa de les següents mesures: 

  1. Els proveïdors podran presentar per registre telemàtic i de la forma habitual, les factures relatives a les prestacions de servei efectuades abans del tancament dels equipaments municipals.  
     
  2. La resta de contractes administratius ordinaris o menors que estiguin suspesos o que de facto hagin quedat suspesos per la impossibilitat d'oferir el servei, podran presentar factures dels períodes anteriors a la suspensió del contracte o al cessament de l'activitat. 
     
  3.  Els serveis que es continuen prestant, de forma parcial, podran continuar presentant la facturació únicament per aquests serveis prestats, per registre telemàtic i de la forma habitual. 
     
  4. Els contractes de serveis o subministraments de prestació successiva afectats per la suspensió, prèvia sol·licitud, tindran l'opció de demanar una indemnització per tal que l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat els hi aboni els danys i perjudicis patits, segons el formulari i la concreció de la informació que posem a la seva disposició.

 

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar