Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
11/07/2020 17:36:22

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

26/03/2020
Lectures: 564
L'Ajuntament de Sant Feliu recomana la suspensió de les obres privades, malgrat la normativa general les permeti

El consistori santfeliuenc ha paralitzat totes les obres públiques, però no té competències per paralitzar les privades. No obstant, ha publicat un decret en què adverteix de la prohibició de totes aquelles obres, instal·lacions i construccions que no puguin garantir les mesures sanitàries contra el coronavirus aprovades per les autoritats estatals, autonòmiques i de l'Organització Mundial de la Salut.

El text també contempla la recomanació d'aturar tots els projectes constructius de promoció privada que comportin desplaçaments per la via pública.

Les intervencions hauran de suspendre's mentre continuï l'estat d'alarma decretat, si bé es podran fer les tasques mínimes indispensables per garantir la seguretat en aquests entorns. Aquests treballs es realitzaran tenint en compte totes les precaucions indicades per les autoritats sanitàries.

Empreses i particulars poden adreçar les seves consultes i qüestions contactant amb l'Ajuntament a través del telèfon 93 685 80 01, entre les 8 i les 20 h de dilluns a divendres, o escrivint a oac@santfeliu.cat.

L'Ajuntament seguirà informant de forma permanent d'altres  mesures, recomanacions i sobre la situació general a la ciutat a través del web www.santfeliu.cat/mesurescoronavirus, a les xarxes socials i a l'informatiu de Ràdio Sant Feliu (www.radiosantfeliu.cat), que s'emet de dilluns a divendres, a les 13 h, al 105.3 FM.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar