Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
26/05/2020 22:47:59

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

28/03/2020
Lectures: 294
Nova normativa sobre horts lúdics i fonts municipals

Per tal de facilitar la limitació de la mobilitat i el compliment de les noves mesures per prevenir el contagi del coronavirus establertes pel Govern central i per la Generalitat, l'Ajuntament de Sant Feliu ha limitat l'accés als horts lúdics municipals situats als carrers del Pla i Manso.

Segons dicta la instrucció municipal, des del 26 de març i fins a la finalització de l'estat d'alarma, prorrogat fins a l'11 d'abril de 2020, es limita la mobilitat dels hortolans i les hortolanes i no està permès l'accés als horts lúdics.  

Davant l'objectiu municipal de dur a terme una protecció adequada del dret a la salut de tota la ciutadania, aquestes mesures de caràcter extraordinari tindran la durada imprescindible per donar resposta a les recomanacions de les autoritats sanitàries, que demanen el confinament de la ciutadania als seus domicilis i la limitació de la mobilitat.

Tancament de les fonts municipals

D'altra banda, d'acord amb la recomanació del departament de Salut de la Generalitat, des del dijous 26 de març el servei de manteniment va procedir a tancar les aproximadament 60 fonts de consum que hi ha repartides al municipi, excepte aquelles que es troben en els parcs tancats.

L'Ajuntament seguirà informant de forma permanent de mesures, recomanacions i sobre la situació general a la ciutat a través del web www.santfeliu.cat/mesurescoronavirus, a les xarxes socials i a l'informatiu de Ràdio Sant Feliu (www.radiosantfeliu.cat), que s'emet de dilluns a divendres, a les 13 h, al 105.3 FM.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar