Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
26/05/2020 23:04:39

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

28/03/2020
Lectures: 925
Sant Feliu ofereix a la Generalitat equipaments públics per a us mèdic i demana a la Diputació de Barcelona mascaretes i material de contenció

L'Ajuntament, per tal de contribuir a contenir la crisi generada pel COVID-19, ha ofert al Departament de Salut el Pavelló esportiu Juan Carlos Navarro i el Pavelló esportiu Andrei Xepkin, amb l'objectiu de poder-hi habilitar aquells serveis que des del propi Departament considerin oportuns. 

Demanda de material 

El consistori ha sol.licitat EPIs a la Diputació de Barcelona, per a proveïr els serveis municipals que tenen contacte directe o indirecte amb ciutadania o que han d'estar a la via pública, comerços i farmàcies. 

Actualment la Diputació de Barcelona està fent l'anàlisi dels formularis rebuts per tal de gestionar el repartiment del material sanitari als 311 municipis de la demarcació de Barcelona. Es preveu l'arribada del material durant la setmana entrant. 

Tan aviat arribi aquest material es farà un repartiment per tal que tots els ajuntaments puguin tenir un primer stock, tot i que aquest primer repartiment no garanteix la totalitat de la demanda a les peticions que s'han fet, per a la gestió dels propers dies i es farà més repartiment en funció de l'arribada de més material.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar