Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
26/05/2020 23:05:26

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

29/03/2020
Lectures: 3889
La Generalitat habilita un aplicatiu per poder seguir l'evolució del coronavirus poble a poble

L'Ajuntament de Sant Feliu ha estat informant puntualment dels casos positius de coronavirus a la localitat mitjançant el web municipal; sempre recalcant que aquesta web es nodria d'informació que ens feia arribar directament el Departament de Salut, per tal de no donar crèdit a cap altra font que no fos 100% oficial i garantir, a la vegada, la transparència i el dret a la informació de la ciutadania. 

Ara, des d'aquest dissabte, la Generalitat ha habilitat una fórmula per poder seguir, en directe i població a població, l'evolució del COVID-19. Es tracta d'un aplicatiu que podeu trobar al web: http://aquas.gencat.cat/.content/IntegradorServeis/mapa_covid/atlas.html

En aquesta pàgina web hi podem trobar, doncs, la informació oficial sobre el número de casos de persones infectades pel coronavirus, que es classifiquen per àrees bàsiques de salut, és a dir, per cada CAP del que disposi la ciutat. Només cal posar el dit o el ratolí sobre la localitat que es vulgui consultar i fer el sumatori del nombre de casos a cada CAP.

Per exemple, a Sant Feliu n'hi ha 2, tot i que recordem que per decret de la Generalitat l'àrea "Sant Feliu de Llobregat 1", equivalent al CAP El Pla, va tancar com a mesura de reorganització de recursos sanitaris. Per tant, ara només tenim actiu el CAP Rambla, que equival a l'àrea "Sant Feliu de Llobregat 2" en el mapa interactiu. Per això hi ha una diferència important entre les dades de les dues zones. 

Així doncs, aquest diumenge es pot comprovar que el número de persones infectades a Sant Feliu és de 33. 

L'Ajuntament seguirà informant de forma permanent de mesures, recomanacions i sobre la situació general a la ciutat a través del web www.santfeliu.cat/mesurescoronavirus, a les xarxes socials i a l'informatiu de Ràdio Sant Feliu (www.radiosantfeliu.cat), que s'emet de dilluns a divendres, a les 13 h, al 105.3 FM.

El consistori també recorda que cal seguir les recomanacions de la Generalitat en termes de Salut Pública, a les quals es pot accedir a través d'aquest enllaç. Qualsevol informació sanitària s'ha de gestionar a través del telèfon 061, i les emergències seran ateses al 112.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar