Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
27/05/2020 17:05:46

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

01/04/2020
Lectures: 323
Sant Feliu revalida el Segell Infoparticipa amb la màxima puntuació en qualitat i transparència del web municipal

L'Ajuntament de Sant Feliu ha estat distingit amb el Segell Infoparticipa, un distintiu a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local creat pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) que avalua els webs municipals. Davant l'excepcionalitat provocada pel coronavirus i atenent a les recomanacions de les autoritats sanitàries, l'acte presencial d'entrega dels Segells Infoparticipa 2019, que s'havia de celebrar el 31 de març, s'ajorna fins al dimecres 6 de maig de 2020, a la Sala d'Actes del Rectorat de la UAB. 

Aquesta ha estat la setena edició del Segell InfoParticipa que premia els ajuntaments, així com les pàgines web dels consells comarcals i diputacions catalanes. Els resultats indiquen que 180 ajuntaments (19%) aproven i d'aquests, 113 opten al Segell Infoparticipa. En relació a l'edició anterior es registra un descens de dos punts en el nombre d'aprovats. Pel que fa als Consells Comarcals, 7 aproven, un 17%. El retrocés aquí és més accentuat si comparem amb l'edició anterior en la qual el nombre d'aprovats era de 10, el 24%.

El web municipal de l'Ajuntament de Sant Feliu ha obtingut la màxima puntuació per rebre el segell, és a dir, ha complert el 100% dels indicadors avaluats. Al Mapa Infoparticipa estan publicats els resultats de les avaluacions dels webs de tots els ajuntaments catalans. Per tal de rebre el Segell Infoparticipa, cal que els webs hagin rebut com a mínim una puntuació superior al 75% dels indicadors analitzats.

En aquesta edició s'ha reduït el nombre total d'indicadors, passant de 52 a 48 però s'ha pujat el nivell d'exigència de qualitat de la informació. No és suficient en què la informació hi sigui, sinó que s'ha de poder trobar amb facilitat, ha d'estar totalment actualitzada i ha de ser comprensible.

El Mapa InfoParticipa és una eina impulsada pel LPCCP de la UAB l'any 2012 per fomentar la transparència i la qualitat de la informació de les administracions locals.

 

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar