Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
31/05/2020 02:11:56

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

09/04/2020
Lectures: 573
L'Ajuntament de Sant Feliu habilita noves places d'aparcament gratuït durant el confinament

La mesura està orientada especialment a garantir la movilitat del personal dels serveis essencials, i s'han generat fins al  moment prop de 65 noves places 

Davant la necessitat d'aparcament que ha generat l'estacionament massiu de cotxes a causa del confinament, l'Ajuntament ha habilitat noves places d'aparcament a la ciutat -aprofitant la reducció dràstica de la circulació diària-, per a que puguin ser utilitzades prioritàriament per aquelles persones que treballen als serveis decretats com a essencials i que s'han de desplaçar per anar a treballar. 

De moment, s'han habilitat un total d'11 noves places d'aparcament provisional al carrer Carles Buigas i 14 places a la carretera Laureà Miro, entre els carrers Reverend Martí Duran i Sanson, al lateral del costat riu.

A més, especialment per al personal sanitari del CAP Rambla, el consitori ha habilitat una quarantena d'aparcaments gratuïts al carrer Baix Llobregat, on només es podrà aparcar mitjançant targetes d'estacionament extraordinari, en les que es recalca el caràcter exclusiu de l'aparcament per al personal sanitari autoritzat, i que s'estan distribuint entre la plantilla.  

No obstant, s'espera que amb aquesta mesura, es deslliurin molts aparcaments de la zona fins ara ocupats per personal del CAP, que ara quedaran disponibles per a la ciutadania. 

L'Ajuntament continua estudiant més opcions per a poder ampliar o generar properament, algunes noves zones d'estacionament mentre duri el confinament.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar