Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
31/05/2020 02:18:01

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

05/04/2020
Lectures: 539
L'Ajuntament crea l'espai #joemquedoacasaSantFeliu per compartir propostes lúdiques i culturals sense sortir de casa

L'Ajuntament de Sant Feliu s'ha adherit a l'etiqueta #quedatacasa amb la campanya #joemquedoacasaSantFeliu, que té per objectiu fer-se ressò de diferents iniciatives culturals i lúdiques per tal que la ciutadania pugui gaudir-les durant els dies de confinament sense sortir de casa. 

El 10è Concurs de Microrelats de Sant Jordi, tours virtuals als millors museus del món, documentals de temàtica santfeliuenca o recursos per aprendre català són alguns dels exemples del contingut que ofereix l'espai web #joemquedoacasaSantFeliu, que anirà actualitzant-se constantment amb propostes adreçades a totes i tots els santfeliuencs.

#joemquedoacasaSantFeliu és també l'etiqueta que canalitza i recull totes les iniciatives ciutadanes i espontànies locals que circulen a les xarxes socials, com ara vídeos de pràctica esportiva, receptes de cuina, concursos de dibuix infantil, concerts de piano o violí des de les balconades.

Aquestes propostes d'entreteniment i vivències nascudes a les cases de Sant Feliu es poden seguir i compartir a través dels perfils de TwitterFacebook i Instragram de l'Ajuntament, amb l'etiqueta #joemquedoacasaSantFeliu.

Vivim un moment d'excepcionalitat en què el major exercici de solidaritat que podem fer és quedar-nos a casa per preservar la nostra salut i alhora la dels col·lectius més vulnerables davant del COVID-19. No ens podem trobar als carrers ni a la places de Sant Feliu, però durant el confinament podem seguir sent un municipi actiu i cohesionat a l'entorn virtual. Queda't a casa i comparteix els teus moments!

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar