Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
27/05/2020 17:31:37

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

08/04/2020
Lectures: 1966
L'Ajuntament de Sant Feliu informa de l'evolució del coronavirus a la ciutat

El consistori ha decretat l'estat de dol i les banderes oficials ondegen a mig pal, com a expressió del condol de tota la ciutat per les víctimes d'aquesta pandèmia global, que a Sant Feliu també ens està fent patir la pèrdua de familiars i persones estimades. 

L'Ajuntament també vol, de manera especial, fer arribar tot el seu suport i escalf a les persones malaltes i a les seves famílies, sobrerot en aquests moments en que no podem trobar-nos físicament i amb les dificultats i patiment que això comporta. 

Evolució del SARS-CoV-2 a Sant Feliu 

Segons les dades facilitades pel Departament de Salut de la Generalitat, a la nostra ciutat hi ha 73 persones infectades; concretament 23 a l'Àrea Bàsica del CAP El Pla i 50 a l'Àrea Bàsica del CAP Rambla. Es pot consultar la informació a http://aquas.gencat.cat/.content/IntegradorServeis/mapa_covid/atlas.html

Pel que fa a les persones que malauradament ens han deixat a causa del coronavirus, la xifra a Sant Feliu és actualment de 8 persones. 

Informació important sobre serveis funeraris i cerimònies de comiat

Els serveis funeraris de Sant Feliu, tant el tanatori com el cementiri, funcionen amb normalitat dins de l'excepcionalitat, i no s'ha produït cap disfunció en la seva activitat. 

La Generalitat ha actualitzat ara els protocols relacionats amb l'estat d'alarma  i les normatives de salut pública, que cal respectar en aquests espais de dol. 

Respecte a les vetlles, estan prohibides en tot tipus d'instal·lacions públiques o privades, així com també en els domicilis particulars.

Pel que fa a les cerimònies religioses o civils de comiat, es posposen fins a la finalització de l'estat d'alarma. 

No obstant, l'acompanyament de les persones finades a la seva destinació final es permetrà reduït a un màxim de tres familiars o persones properes. També hi pot ser present un membre de la confessió religiosa de la persona finada, per tal de dur a terme el ritus de comiat, en el cas que així ho sol.liciti la família. 

En tots els casos caldrà respectar les distancies de seguretat d'un a dos metres entre les persones assistents, i si escau adoptar altres mesures de protecció individual per evitar els contagis.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar