Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
31/05/2020 02:49:32

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

09/04/2020
Lectures: 509
Programa especial L'alcaldessa respon sobre el Covid-19 a Ràdio Sant Feliu

El proper dijous 16 d'abril, a les 12 h, Ràdio Sant Feliu emetrà un programa especial en què l'alcaldessa de la ciutat, Lídia Muñoz, respondrà en directe les preguntes de la ciutadania sobre la crisi generada pel Covid-19.

"L'alcaldessa respon" és un programa que habitualment s'emet des dels estudis de la ràdio municipal el tercer dimarts de mes, de 18 a 19 h, amb l'objectiu de donar resposta a totes les preguntes de la ciutadania, fomentar la transparència i compartir continguts que aportin millores a la ciutat.

En aquesta ocasió, degut a la situació excepcional en la que ens trobem, i quan s'haurà complert un mes de l'Estat d'Alarma decretat pel Govern central, el programa canvia d'horari i es dedicarà exclusivament a resoldre els dubtes de la ciutadania sobre qualsevol tema relacionat amb la crisi generada pel coronavirus i les seves conseqüències en l'activitat econòmica i social del municipi. Per agilitzar el programa i donar opcions de fer preguntes a més veïns i veïnes, només es podrà fer una pregunta per persona, independentment del canal.


Com enviar una pregunta al programa?

El programa posa a disposició de la ciutadania diferents canals de comunicació per fer arribar les preguntes. Es pot trucar en directe al telèfon de Ràdio Sant Feliu, el 936 666 985, enviar un correu electrònic a alcaldessarespon@santfeliu.cat, escriure al WhatsApp  608 183 751 o enviar un missatge a les xarxes socials de l'Ajuntament amb l'etiqueta #alcaldessaresponsf.

Amb "L'alcaldessa respon" l'Ajuntament posa a disposició de la ciutadania un espai obert per compartir continguts i experiències i informar de forma bidireccional sobre temes que aportin millores a la vida de la ciutat, amb la possibilitat de fer-ho en directe i a través de diferents canals. L'objectiu final d'aquest espai radiofònic és fomentar la transparència i la participació. 

El programa "L'alcaldessa respon" es pot seguir en directe al 105.3 FM i a www.radiosantfeliu.cat


 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar