Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
23/04/2021 19:08:33

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

01/05/2020
Lectures: 3137
L'Ajuntament activa un nou servei d'informació a través de WhatsApp

La ciutadania disposa a partir d'avui d'un nou servei gratuït d'informació de servei públic a través de l'aplicació de missatgeria instantània WhatsApp. L'Ajuntament garantirà a través d'aquest canal l'enviament de notificacions sobre actualitat municipal, comunicats urgents o incidències, entre d'altres informacions.

L'adhesió al servei és voluntària i gratuïta. Per accedir-hi, la persona interessada ha d'afegir als seus contactes el número 626 999 434 amb el nom Comunicació Ajuntament i enviar, a través de WhatsApp, un missatge amb la paraula "ALTA". L'Ajuntament respondrà aleshores amb un missatge i un enllaç sobre la política de privacitat i tractament de dades personals que la persona usuària haurà de contestar donant el seu consentiment amb a paraula "SI". Aquest és un canal de comunicació accessible pensat també per les persones amb algun tipus de discapacitat visual, que hauran de seguir el mateix procediment per registrar-se, amb la única diferència d'haver de respondre "SI.B" per rebre els continguts adaptats.

A partir d'aquí i en qualsevol moment ciutadans i ciutadanes podran accedir al servei, i donar-se de baixa del mateix en el moment en què ho desitgin. 

El número funciona de manera únicament unidireccional, no es tracta d'un grup d'interacció entre els seus membres ni tampoc d'un canal de diàleg amb l'Ajuntament, i no s'atendran consultes personalitzades ni es respondran missatges. Per a aquest propòsit la ciutadania disposa d'altres vies per comunicar-se amb l'administració com les diferents xarxes socials municipals, i aplicacions mòbils com Millorem Sant Feliu, JovApp o Seguretat ciutadana.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior