Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
01/06/2020 10:41:24

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

18/05/2020
Lectures: 395
Policia Local realitza gairebé 6.000 identificacions durant el període de confinament a Sant Feliu

Els efectius de la Policia Local continuen realitzant controls diaris a la via pública, tant a vianants com a vehicles, per tal de garantir el compliment de les mesures de confinament. En aquests controls els i les integrants del cos de Policia han realizat prop de 6.000 identificacions entre el 15 de març i el 17 de maig. Concretament s'han identificat 2.269 persones i 3.677 vehicles a tot el municipi.

Arran d'aquestes actuacions la Policia Local ha aixecat 248 actes d'infracció per incomplir les mesures cautelars establertes per les autoritats sanitàries, seguint l'article 36.6 de la llei 4/2015 de protecció ciutadana, i ha realitzat un total de 4 detencions. Els i les agents traslladen a la Delegació del Govern un report diari amb aquestes actes, per tal que sigui aquest organisme qui finalment determini l'import de la sanció.

Per la seva banda els Mossos d'Esquadra han identificat en el mateix període 649 persones i 411 vehicles a Sant Feliu, han aixecat 240 actes d'infracció, i han realitzat dues detencions.

Respecte i civisme, les mesures més eficaces 

L'Ajuntament fa una crida perquè tothom respecti les mesures decretades, i apel·la al civisme dels santfeliuencs i santfeliuenques perquè des de la responsabilitat contribuïm a superar l'actual situació. També recorda que Sant Feliu es troba en una fase intermèdia de la desescalada, en què entre d'altres es mantenen les sortides de d'infants i la pràctica esportiva individual, les passejades de persones adultes i l'accés als horts, sempre que estiguin en el mateix terme municipal del domicili o en un adjacent a aquest. Les passejades es mantindran sense modificacions, podent caminar un cop al dia a una distància màxima d'1 quilòmetre des del domicili i també es mantenen les franges d'edat:

  • De 6 h a 10 h i de 20 h a 23 h, poden sortir les persones d'entre 14 i 70 anys.
  • Els nens i nenes, de 12 h a 19 h.
  • Les persones majors de 70 anys o dependents amb la persona cuidadora, podran sortir de 10 a 12 i de 19 a 20 hores.
  • L'esport individual es podrà seguir practicant de 6 h a 10 h i de 20 h a 23 h en el terme municipal en el qual es resideixi. 

Consulteu les normes que afecten actualment Sant Feliu en l'actual fase de desescalada en el següent enllaç.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar