Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
01/06/2020 10:59:01

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

22/05/2020
Lectures: 285
La deixalleria restableix el seu servei a tota la ciutadania a partir de dilluns 25 de maig

La deixalleria torna a obrir les seves portes a tota la ciutadania a partir de dilluns 25 de maig. Aquesta és la següent fase en el restabliment del servei, després que l'equipament reiniciés la seva activitat el 4 de maig passat només per a autònoms i petits industrials. La deixalleria obrirà inicialment amb un horari d'atenció al públic reduït de dilluns a dissabte de 9.30 a 13.30 h, i de 15.30 a 18.30 h. Els treballadors començaran la jornada mitja hora abans de l'obertura i l'acabaran 30 minuts després del tancament per netejar i desinfectar totes les superfícies habituals de contacte, com serveis higiènics, taquilles, oficina o baranes de seguretat, entre d'altres.

Ateses les dimensions de l'equipament i que seran les mateixes persones usuàries qui dipositaran els residus en els contenidors corresponents es poden garantir les mesures de distanciament social, però tot i així s'establiran una sèrie de condicionants per a l'ús de les instal·lacions. L'aforament quedarà limitat per tal que no coincideixin més de 3 persones a la vegada a la instal·lació. També s'habilitarà una gàbia o contenidors per dipositar-hi els residus especials en petites quantitats perquè siguin les pròpies persones usuàries qui dipositin aquestes restes, evitant així el contacte amb els operaris.

Durant aquest període, i fins al restabliment de la normalitat en el servei, els operaris no manipularan les targetes per tal d'evitar riscos, i es demanarà a usuaris i usuàries que llegeixin el número per poder tramitar el descompte corresponent. Una altra de les mesures consistirà en fomentar l'ús de targetes de crèdit per evitar el pagament en efectiu, norma de la que s'informarà entre d'altres en els cartells explicatiu amb la resta de les mesures de seguretat que cal adoptar dins el recinte, i que es penjaran tant a la porta d'entrada del recinte com a la finestra de l'oficina dels treballadors.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar