Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
08/07/2020 10:15:00

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

26/05/2020
Lectures: 407
El ple municipal de maig inclou noves mesures per minimitzar l'impacte econòmic i social del coronavirus

El proper dijous 28 de maig, a partir de les 18 h, tindrà lloc el ple ordinari del mes de maig en sessió telemàtica. L'ordre del dia inclou un total de 27 punts, amb 4 mocions.

En matèria d'habitatge es proposarà aprovar l'annex al Conveni establert amb l'Agència de l'Habitatge de Catalunya, en relació a la tramitació dels ajuts per minimitzar l'impacte econòmic i social de la Covid-19.

A la sessió de maig es portarà a aprovació delegar a la Junta de Govern Local la competència plenària d'aprovació i/o modificació de les tarifes de la Piscina Municipal de l'Escorxador i dels preus públics de l'Ordenança número 1 de prestació de serveis educatius de 0 a 3 anys i musicals.

En l'Àrea de Govern Obert i Serveis Generals també es debatrà sobre la declaració de no disponibilitat de crèdits pel Pla de mesures internes derivat de les afectacions pressupostàries estimades per la crisi del Covid-19. Les actuacions en relació al Pla de Viabilitat 2019-2022 de la concessió del Complex municipal de Piscines i l'inici de l'expedient relatiu a la revisió del seu estat d'execució també seran objecte de debat en aquest ple. A més, es donarà compte del decret d'alcaldia d'aprovació del Pla de contingència per a la represa de l'activitat laboral a l'Ajuntament i el Pla d'actuació de l'empresa de Prevenció.

En l'apartat de mocions, la Junta de Portaveus presentarà un text que proposa que els grups municipals no percebran el component fixe corresponent al mes de juny i juliol de 2020, degut a la situació d'emergència generada pel coronavirus. El grup municipal del PSC-CP proposarà una moció per exigir a la Generalitat el reconeixement del deute amb l'Ajuntament per a la despesa en les escoles bressol. Per la seva banda, els grups municipals Sant Feliu en Comú Podem i PSC-CP presentaran una moció per demanar la normalització de l'activitat sanitària a Sant Feliu i la reobertura del CAP El Pla. Finalment, Ciudadanos i Veïns per Sant Feliu també presentaran un text contra la intervenció dels estalvis dels ajuntaments per part del Govern central.

En l'Àrea de Drets de Ciutadania i Polítiques Socials, es portarà a aprovació la concessió de subvencions i el conveni corresponent per al 2020 a l'Associació Diaconia de Sant Feliu de Llobregat, a les entitats Amical de Mauthausen, el Centre Parroquial de Sant Feliu, l'Ateneu Santfeliuenc, Sant Feliu de Llobregat Viu SCCL i La Unió Coral.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar