Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
29/09/2020 07:04:06

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

30/05/2020
Lectures: 1921
L'Ajuntament de Sant Feliu reparteix més de 20.000 mascaretes entre col·lectius de risc i infants

En els propers dies l'Ajuntament, gràcies a la col·laboració amb la Xarxa Santfeliuenca de voluntariat, continuarà garantint el subministrament de material de protecció a persones i col·lectius vulnerables que, per diferents motius, poden tenir dificultat per accedir-hi. Un d'aquests grups l'integren les més de 9.000 persones majors de 65, que a partir del 2 de juny rebran al seu domicili dues mascaretes quirúrgiques per persona.

Els casals d'infants comptaran també amb un estoc d'aproximadament 1.000 mascaretes, reutilitzables i adaptades a la fesomia dels més petits, per als nens i nenes que s'hi inscriguin. L'Ajuntament preveu igualment el repartiment de mascaretes als equipaments municipals per a aquelles persones que hi acudeixin i no en disposin. Un altre col·lectiu que rebrà aquest material l'integren les persones ateses per Serveis Socials.

Més de 12.500 unitats de material sanitari repartit des de l'inici de la crisi

Una de les prioritats de l'Ajuntament ha estat la de facilitar materials de protecció a la població per contenir la malaltia i garantir la seguretat al municipi. Com a mesura complementària també s'ha garantit en tot moment la cobertura amb equips de protecció per al personal propi dels serveis municipals. 

Un dels principals elements de protecció han estat les mascaretes, de les que l'Ajuntament ha repartit més de 9.000 unitats, distribuïdes en diferents espais:

-    Comerços
-    Residències de gent gran i persones amb discapacitat
-    Centres de formació per a persones amb discapacitat i escoles
-    Bancs d'aliments
-    Entitats de lleure i voluntariat
-    Serveis gestionats per empreses
-    Mercat de marxants 

En total, s'han distribuït més de 12.500 unitats entre els diferents materials de protecció (mascaretes, pantalles facials, guants, bates d'un sol ús, gel hidroalcohòlic) al llarg de l'estat d'alarma, amb càrrec a les arques municipals, als que cal afegir la distribució d'altres elements com les mascaretes proporcionades pel Govern central a les parades de transport públic.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar