Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
11/08/2020 12:30:51

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

18/06/2020
Lectures: 433
El parc Nadal recupera la font dissenyada pel pintor Joan Torras i Viver

Fa unes setmanes que el parc Nadal compta amb una rèplica de la font situada al costat de l'entrada del carrer de Dalt. L'Ajuntament ha recuperat, vint-i-quatre anys després que es tirés a terra, aquest emblemàtic element del parc que llueix l'obra del pintor santfeliuenc Joan Torras i Viver. Tot i que la voluntat de l'equip de Govern era realitzar un acte públic, les circumstàncies sobrevingudes de l'emergència sanitària han obligat a cancel·lar-lo.

La restauració de la font compta amb una rèplica del dibuix que relaciona les activitats econòmiques de Sant Feliu amb les quatre estacions. D'esquerra a dreta es pot observar la primavera, simbolitzada per l'element característic de Sant Feliu, les roses; l'estiu, amb la recollida del blat; la tardor, època de verema; i l'hivern, en què tradicionalment es collien les olives, i que també inclou una referència al Sant Feliu industrial.

En els propers dies s'instal·larà una placa on hi constarà el següent text: "Rèplica d'una obra de 1962, dissenyada pel pintor Joan Torras i Viver. És una al·legoria de les quatre estacions adaptada a les activitats econòmiques de Sant Feliu de Llobregat. Les rajoles originals van ser elaborades per l'empresa santfeliuenca Ceramicas Gaya. La reproducció data de l'any 2020".

Més informació en aquest vídeo: https://www.youtube.com/watch?v=h3euwAcVztc

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar