Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
28/01/2021 13:39:51

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

22/06/2020
Lectures: 708
Es reactiven diversos serveis i activitats a la ciutat

Coincidint amb la nova fase de represa que es va iniciar el 19 de juny a tot Catalunya, amb regulació catalana pròpia i que deixa sense efectes l'estat d'alarma, aquest dilluns 22 de juny s'han reactivat diversos serveis i activitats a la ciutat.
 

 • Servei de bus urbà
  Des d'aquest dilluns s'han normalitzat els horaris del servei de bus urbà. La línia SF1 ja funcionava amb normalitat, però la SF2 encara ho feia al 50% del servei. Així, el bus SF1 té una freqüència de pas cada 15 minuts, la línia SF2 passa cada 20 minuts i l'SF3 ho fa cada 50 minuts.
   
 • Mercat de marxants
  El mercat de marxants del carrer de Sant Josep també ha obert el 100% de les parades aquest dilluns. No obstant, amb l'obertura total de la instal·lació es continuen mantenint les mesures de distància física i de protecció per a la clientela i els paradistes. Per seguretat, caldrà fer servir mascareta, respectar la distància interpersonal reglamentària, fer una única cua respectant el torn i no tocar els productes a la venda. Els pagaments, sempre que sigui possible, s'hauran de realitzar amb targeta de crèdit o mitjans telemàtics.
   
 • Oficina ORGT de la Diputació de Barcelona
  Aquest dilluns ha reobert l'oficina de l'ORGT de Sant Feliu de Llobregat, amb horari d'atenció al públic de 8.30 a 14 h. Caldrà demanar cita prèvia per fer alguns tràmits com la presentació de documentació al registre, IBI/Cadastre, IVTM, plusvàlua, taxes i preus públics, fraccionaments i ajornaments, registre de declaracions i certificat cadastral. Prèviament, personal de l'Organisme de Gestió Tributària trucarà els i les ciutadanes per demanar la informació del tràmit que volen realitzar i si es pot fer sense la necessitat de desplaçar-se li faran per via telemàtica.
   
 • Subvencions municipals de foment a l'empresa i l'ocupació
  L'Ajuntament ha obert el termini perquè les persones en situació d'atur que s'estableixin com a autònomes i les empreses locals que contractin persones aturades de la ciutat puguin sol·licitar ajudes econòmiques per al foment de l'ocupació. Amb aquestes subvencions, que es podran demanar fins al 15 de novembre de 2020, l'Ajuntament vol contribuir a reduir el nombre de persones aturades de la ciutat i millorar la competitivitat del teixit econòmic local. Aquest any les subvencions estan especialment relacionades amb les conseqüències de la crisi sanitària de la COVID-19.
   
 • Casal de Joves
  El dilluns 15 de juny el Casal de Joves va reactivar les reserves dels bucs d'assaig per a grups musicals, que es fan preferentment per la JovApp i, si no és possible, de forma presencial o per correu electrònic. L'aforament dels bucs és limitat i més reduït que la capacitat total, de 3 o 5 persones segons el buc. En el moment d'accedir al Casal, el jovent ha de portar mascareta i desinfectar-se les mans. Cal mantenir les distàncies de seguretat dins dels bucs i preferentment portar les seves baquetes i micròfons si en disposen. Si no, podran fer ús dels del Casal que estaran desinfectats i preparats. 
  Atenció telefònica a la ciutadania (936 664 503) i atenció presencial amb cita prèvia: els dimarts i divendres, de 10 a 14 h; i dilluns, dimecres i dijous, de 16 a 20 h. El canal d'atenció preferent és via correu electrònic a casaldejoves@santfeliu.cat per a consultes generals i infojove@santfeliu.cat per a consultes al Punt d'Informació Juvenil.


Mesures de seguretat durant l'etapa de represa

Un cop han finalitzat les fases de la desescalada i les franges horàries, la ciutadania ha de continuar adoptant les mesures necessàries per evitar la generació de riscos de propagació de la COVID-19. Així, aquesta nova etapa ve marcada per l'autorresponsabilitat dels santfeliuencs i santfeliuenques, i la solidaritat i el compromís seran determinants per no tornar enrere. Hem de tenir present que el virus no ha desaparegut, i per tant la precaució i les mesures de seguretat són fonamentals.
 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior