Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
11/08/2020 12:28:27

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

26/06/2020
Lectures: 356
Ple municipal de juny

El proper dimarts 30 de juny, a partir de les 18 h, tindrà lloc el ple ordinari del mes de juny en sessió telemàtica. L'ordre del dia inclou un total de 25 punts, amb 5 mocions.

En matèria de contractes públics, i en el marc de l'Àrea de Govern Obert i Serveis Generals, es proposarà aprovar la revisió de preus de la gestió del servei públic de neteja viària i recollida de residus, i la pròrroga forçosa dels contractes vigents del servei de manteniment i neteja dels espais verds públics. També es portarà a aprovació en aquesta àrea, de manera definitiva, el desnonament administratiu de la Masia de Can Ferriol.  

A la sessió de juny, en l'Àrea de Drets de Ciutadania i Polítiques Socials es proposarà la concessió de diverses subvencions a entitats, ajuts d'emergència i l'aprovació de les bases del concurs de cartells de la Festa de Tardor, i també es donarà compte del Pla Local de Seguretat Ciutadana.

En l'Àrea de Territori, Sostenibilitat i Activitat econòmica es preveu aprovar la declaració de Bé cultural d'interès local (BCIL) i l'aprovació provisional del document de la modificació del Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i del Catàleg de Sant Feliu per a la inclusió com a element catalogat de la nau de Can Bertrand.

En l'apartat de mocions, la Junta de Portaveus presentarà la Declaració Institucional amb motiu del Dia Internacional contra l'LGTBI-Fòbia, i l'adhesió al Manifest del Consell de la Gent Gran de Catalunya, en relació amb el "Dia Mundial de la Presa de Consciència de l'Abús i Maltractament de la Vellesa". Els grups municipals PSC-CP, SFECP, ERC, Cs i VSF proposaran una moció d'adhesió a la "Red de entidades locales para desarrollar los ODS de la Agenda 2030 de la Federación Española de Municipios y provincias". Els grups municipals de SFECP i ERC presentaran una altra moció d'adhesió a l'Associació de municipis i entitats per l'Aigua Pública (AMAP). I el grup municipal del PSC presentarà una moció d'àmbit general per demanar al Govern de la Generalitat que aixequi la suspensió d'ajuts per contribuir a minimitzar l'impacte econòmic i social de la COVID-19 en els lloguers d'habitatge habitual.

Per últim es preveu presentar mocions d'urgència relacionades amb el subministrament de gespa artificial als camps de futbol de Falguera i Les Grases, amb el projecte constructiu del Pla de millora d'espais urbans, amb les obres del carrer de Jaume Ribas, i amb les obres de l'Ajuntament.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar