Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
11/08/2020 12:26:50

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

29/06/2020
Lectures: 353
Jornada especial de donació de sang l'1 de juliol

Sant Feliu s'ha sumat al conjunt de municipis que han ofert els seus espais per garantir les donacions de sang a Catalunya durant aquests dies. Dimecres 1 de juliol la Sala Ibèria (carrer de Pi i Margall, 21-23) comptarà amb un espai de donació habilitat de 10 a 14, i de 17 a 21 hores. Les persones que vulguin donar hauran de reservar hora a donarsang.gencat.cat.

Mesures excepcionals

Les donacions es faran seguint les corresponents mesures de prevenció i seguretat. Les persones donants disposaran de gel esterilitzant en arribar a l'espai, hauran de guardar una distància mínima d'un metre amb la resta de persones, i comptaran amb un bolígraf d'un sol ús per emplenar un qüestionari previ, entre d'altres.

Amb la reducció dels contagis i malalts als hospitals s'han reactivat les operacions i tractaments ajornats durant els darrers dos mesos. Ara, la necessitat de 1.000 donacions de sang diàries a tot Catalunya pot ser fins i tot superior a causa de l'alta activitat transfusional.

La donació de sang és aquests dies una de les activitats imprescindibles que la ciutadania pot fer per afavorir el funcionament del sistema sanitari i l'atenció als pacients dels hospitals.

Cal recordar, a més, que el coronavirus COVID-19 no es pot transmetre per la sang, sinó per via respiratòria, amb la qual cosa el procés de donació i transfusió disposa de la seguretat habitual.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar