Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
16/06/2021 09:46:13

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Estadi municipal d'atletisme reobre les seves portes dimecres 1 de juliol

01/07/2020
Lectures: 892
L'Estadi municipal d'atletisme reobre les seves portes dimecres 1 de juliol

L'Estadi municipal d'atletisme reprèn dimecres 1 de juliol la seva activitat, amb l'horari habitual de 8 a 22 hores, sense cita prèvia ni limitació horària, amb la posada en marxa de la zona d'aigües, i amb aforament limitat en totes les activitats dirigides. Així, i després d'haver comunicat la data de reobertura per telèfon i correu electrònic a totes les persones usuàries, es reactiva un nou equipament esportiu a la ciutat després de l'aturada a causa de la crisi provocada per la Covid-19. 

La posada en marxa de l'Estadi es realitza tot informant d'una sèrie de prescripcions que les persones usuàries hauran de seguir per tal de garantir la seguretat en l'equipament. A banda de respectar la distància de seguretat i de rentar-se les mans amb sabó o gel hidroalcohòlic, es demana a les persones assistents la neteja del material abans i després de fer-ne ús, canviar-se de calçat abans d'entrar a la sala de fitness, o reduir al temps imprescindible l'estada al vestidor.

D'altra banda, l'Ajuntament està tramitant els expedients per retornar l'import de la part proporcional, 19 dies, que les persones usuàries de l'Estadi municipal d'atletisme no van poder gaudir durant el mes de març.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior