Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
16/06/2021 09:40:33

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Es constitueix el Consell agrari de Sant Feliu

01/07/2020
Lectures: 738
Es constitueix el Consell agrari de Sant Feliu

Dimarts 30 de juny es va constituir el Consell agrari de Sant Feliu de Llobregat, un òrgan participatiu que treballarà per a la millora del parc agrari juntament amb altres entitats. El Consell està format pels grups municipals presents al consistori santfeliuenc i tècnics i tècniques de l'Ajuntament, així com pel Consorci del parc agrari, la Fundació agrària i Unió de Pagesos.

Durant aquesta primera sessió es va tractar el conveni marc que regularà les actuacions conjuntes entre Ajuntament i el Consorci del parc agrari fins al 2023. També es va aprovar el pla de treball per al 2020, que estarà finançat al 50% per l'Ajuntament i el propi Consorci. Aquest pla contempla entre d'altres el manteniment de diversos camins del parc agrari paral·lels a la carretera B23, el desbrossament de la xarxa de camins, i la recuperació de la senyalització malmesa.

Un patrimoni agrícola singular, viu i amb futur

El parc agrari del Baix Llobregat està situat a les planes al·luvials del delta i de la vall baixa del riu Llobregat. Es tracta d'un territori de prop de 3.000 hectàrees de superfície de gran riquesa agrícola que pertany a catorze municipis, entre els quals hi ha Sant Feliu de Llobregat.

L'Ajuntament de Sant Feliu, juntament amb altres ens i institucions, forma part del Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat que té per objectiu preservar i promoure els usos agrícoles i l'entorn natural de l'espai.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior