Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
16/06/2021 10:03:16

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'ocupació a Sant Feliu es comença a recuperar al juny

06/07/2020
Lectures: 528
L'ocupació a Sant Feliu es comença a recuperar al juny

Sant Feliu de Llobregat ha registrat al juny una baixada de 5 persones en situació d'atur respecte del mes anterior, segons les dades publicades per l'Observatori del Treball i Model Productiu. Després d'una pujada de l'atur de 233 persones a l'abril i 90 persones al maig com a conseqüència de la crisi sanitària del coronavirus, al juny s'ha frenat aquest augment i s'ha començat a recuperar l'ocupació a la ciutat.

El mes de juny s'ha tancat a Sant Feliu amb 2.410 persones sense feina, que representa una taxa d'atur al municipi del 10 %. En relació amb el juny de 2019, hi ha 623 persones aturades més.

La comarca del Baix Llobregat ha experimentat durant el mes de juny una baixada de l'atur de 93 persones respecte del mes anterior. Les persones sense feina al tancament del mes de juny han estat 49.417, una xifra que representa un total de 12.364 persones en situació d'atur més de les que hi havia al juny de l'any passat.

Segons les dades dels serveis públics d'ocupació sobre l'atur registrat publicades pel Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social, Catalunya va tancar el mes de juny amb 485.019 persones en situació d'atur, 127.747 més que al juny de 2019. 


Impuls a l'economia local

L'Ajuntament continua treballant per implementar les mesures previstes en el Pla de xoc econòmic que es va anunciar al mes de març i que tenen un impacte directe tant en les famílies com en el comerç i l'activitat econòmica. En aquest sentit, l'equip de Govern va presentar en els plens d'abril i maig diverses iniciatives econòmiques i fiscals per minimitzar l'impacte social i econòmic de la crisi sanitària del coronavirus que ja estan començant a donar resultats en l'ocupació a la ciutat.

A més, l'Ajuntament ha constituït el Pacte de Ciutat per fer front a les conseqüències de la crisi, que inclou partits, sindicats, entitats socials i teixit econòmic, amb objectius compartits per encarar els reptes que es plantegen un cop ha finalitzat l'Estat d'Alarma.
 

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior