Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
16/06/2021 10:05:55

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Tot i les restriccions, Sant Feliu gaudeix de la cultura amb seguretat

07/07/2020
Lectures: 626
Tot i les restriccions, Sant Feliu gaudeix de la cultura amb seguretat

El minicicle de tres concerts gratuïts 'Sant Feliu-Las Vegas Solidari' va esdevenir el passat cap de setmana l'avançada perquè l'activitat cultural prengués a l'assalt els carrers de Sant Feliu amb 'Cultura als carrers, estiu 2020', una nova iniciativa de l'Ajuntament que inclou una completa programació d'activitats i espectacles. El cicle, que programarà activitats durant els mesos de juliol i agost, vol apropar el talent local als carrers i places de Sant Feliu, recuperant l'espai urbà per gaudir del lleure i de la retrobada.  

La triple sessió de concerts inaugural va penjar el cartell d'aforament complet durant el primer cap de setmana de juliol als jardins del Palau Falguera, amb recitals de Vamp's Soul, Som Hits i Canela en Drama organitzats per La Catifa Roja. Les més de 400 persones que van assistir-hi també van tenir la possibilitat d'oferir donacions voluntàries, destinades a Càritas Sant Feliu.

Contes, cinema i música

El cicle 'Cultura als carrers, estiu 2020' continua aquest cap de setmana amb propostes per a tots els públics. Divendres 10 de juliol a les 20 h Mark Duffy i Alf Expósito oferiran el recital 'Blues del Delta', a la plaça Dicià. Dissabte 11 hi haurà sessió doble a la plaça Dicià, d'una banda amb l'espectacle familiar 'A l'aventuraaaa!!' que Clara Gavaldà oferirà a les 11.30 h, i de l'altra amb cinema a la fresca a les 22 h amb la pel·lícula 'Una cuestión de género'. El cicle finalitzarà la seva activitat diumenge 12 de juliol fins el cap de setmana següent, també a la plaça Dicià, amb el concert Jazz Manouche a càrrec de Foulard Rouges Trio.

Recuperar els carrers des de la seguretat i la prevenció

Per crear la programació de 'Cultura als carrers, estiu 2020', que inclou prop de 30 activitats, s'ha tingut especialment en compte la protecció de la salut, la col·laboració del teixit cultural local i el compromís de recuperar activitats que van quedar cancel·lades per la crisi sanitària. En aquest sentit, tots els espectacles es desenvolupen amb protocols i mesures de seguretat per evitar riscos de contagi de la Covid-19. Els diferents espais que acullen les actuacions s'obriran 40 minuts abans de l'inici per evitar aglomeracions, i es vetlla perquè cap persona pugui accedir dins del perímetre marcat, més enllà del punt d'entrada. Totes les activitats tenen una durada màxima d'una hora i un aforament que en cap cas supera les 200 persones, que han de romandre assegudes.

Per la seva banda, les i els assistents han de complir les normes de prevenció i protecció bàsiques perquè tothom gaudeixi dels espectacles amb seguretat. És obligatori esperar a l'entrada a que els membres de l'organització indiquin on colocar-se, així com rentar-se les mans en entrar i sortir amb gel hidroalcohòlic. També s'ha de respectar la distància de seguretat de metre i mig respecte altres persones, i es recomana l'ús de mascaretes.

Documents relacionats:
Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior