Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
16/06/2021 10:47:44

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Jornades especials de donació de sang el 13 i 14 de juliol

09/07/2020
Lectures: 2675
Jornades especials de donació de sang el 13 i 14 de juliol

Sant Feliu s'ha sumat al conjunt de municipis que han ofert els seus espais per garantir les donacions de sang a Catalunya durant aquests dies. Dilluns 13 i dimarts 14 de juliol el Centre Cívic Les Tovalloles comptarà amb un espai de donació de 10 a 14, i de 17 a 21 hores. Les persones que vulguin donar hauran de reservar dia i hora a donarsang.gencat.cat.

Mesures excepcionals       

Les donacions es faran amb una sèrie de condicionants, atesa la situació d'excepcionalitat per l'emergència sanitària. Els efectius del Banc de Sang, que portaran guants i mascareta, demanaran a les persones donants que es rentin les mans, li prendran la temperatura a cadascuna d'elles, i repartiran bolígrafs d'un sol ús per omplir el qüestionari que també es pot descarregar prèviament a donarsang.gencat.cat/formulari.

Amb la reducció dels contagis i malalts als hospitals s'han reactivat les operacions i tractaments ajornats durant els darrers dos mesos. Ara, la necessitat de 1.000 donacions de sang diàries a tot Catalunya pot ser fins i tot superior a causa de l'alta activitat transfusional.

La donació de sang és aquests dies una de les activitats imprescindibles que la ciutadania pot fer per afavorir el funcionament del sistema sanitari i l'atenció als pacients dels hospitals.

Cal recordar, a més, que el coronavirus COVID-19 no es pot transmetre per la sang, sinó per via respiratòria, amb la qual cosa el procés de donació i transfusió disposa de la seguretat habitual.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior