Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
29/09/2020 07:05:59

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

25/07/2020
Lectures: 1162
La Generalitat decreta el tancament de bars i restaurants a les 24 h. i suspèn l'obertura al públic dels locals d'oci nocturn

Els bars i restaurants de Sant Feliu hauran de tancar a partir d'avui a les 24 h, de dilluns a diumenge i sense excepció, i els establiments d'oci nocturn, discoteques i pubs no podran obrir les seves portes. Aquestes mesures especials de contenció les va decretar ahir el Procicat, amb afectació a diversos municipis, i amb objectiu prevenir l'expansió del coronavirus.  

La restricció horària que imposa el Departament de Salut a bars i restaurants, que han de finalitzar la seva activitat a les 24 h, se suma a les mesures ja existents a l'àmbit de la restauració, que en general ordenen  la limitació dels grups a un màxim de 10 persones, la neteja i desinfecció dels espais, evitar l'ús d'elements comuns com cartes o altres materials i la preferència del pagament amb targeta o mitjans electrònics, a més de la necessitat de fer ús de mascareta, mantenir la distància interpersonal i rentar-se les mans sovint. 

D'altra banda, a l'interior dels establiments no es pot superar l'aforament del 50% i està prohibit el consum a la barra, i a les terrasses s'ha de respectar la distància entre taules o grups de taules de 2 metres.

La salut pública, prioritat de l'Ajuntament de Sant Feliu

Des de l'Ajuntament de Sant Feliu es vetllarà per a l'aplicació i compliment d'aquestes mesures al sector de la restauració i de l'oci per protegir la ciutadania i per evitar el risc de contagis de la Covid-19 al municipi. 

En aquest sentit, a partir d'avui s'engega una campanya informativa i es lliurarà cartelleria a bars i restaurants, i l'equip d'informadores recordarà tant a propietaris i propietàries com a la clientela la necessitat de seguir les mesures i restriccions vigents.  A més, es reforçarà la seva tasca amb un increment de les inspeccions a terrasses i locals per garantir el seu correcte compliment, amb el suport també de la Policia Local de Sant Feliu.

Les mesures decretades seran efectives a partir de les 24h d'avui i durant 15 dies, sempre en funció de l'evolució de les dades epidemiològiques a la ciutat i de la mà de les recomanacions i prescripcions pel Departament de Salut.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar