Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
29/09/2020 07:07:51

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

27/07/2020
Lectures: 202
El servei d'informació juvenil de Sant Feliu surt al carrer

El servei d'informació juvenil de Sant Feliu surt al carrer per informar sobre diferents temes d'interès per al jovent com esports, habitatge, educació, i també sobre les mesures per fer front a la Covid-19. Els podràs trobar a diferents zones del municipi i els hi podràs preguntar el que necessitis sobre la ciutat.

L'objectiu d'aquest servei és apropar-se als i les joves en aquesta nova situació, recollint les seves necessitats i resolent tots els dubtes que puguin tenir sobre diferents temes.


Punt d'Informació Juvenil

El Punt d'Informació Juvenil ubicat al Casal de Joves continua obert de forma telemàtica i amb cita prèvia per les consultes que siguin necessàries durant aquesta setmana.

Es tracta d'un servei adreçat als i les joves del municipi per facilitar informació, assessorament i atenció directa i personalitzada en àmbits com la salut, els esports, l'habitatge, l'educació, la formació, la mobilitat o el treball, entre altres.

Es pot contactar amb el Punt d'Informació per fer consultes o demanar cita prèvia al telèfon 629253296, on s'atenen trucades i missatges. També es pot contactar a través de correu electrònic a infojove@santfeliu.cat.

Per a més informació: https://www.instagram.com/santfeliujove

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar