Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
20/09/2020 22:53:57

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

29/07/2020
Lectures: 591
El ple municipal de juliol inclou noves mesures per fer front a les conseqüències del coronavirus

El proper dijous 30 de juliol, a partir de les 18 h, tindrà lloc el ple ordinari del mes de juliol en sessió telemàtica. L'ordre del dia inclou un total de 41 punts, amb 4 mocions.

En l'apartat de mocions d'àmbit local, l'Alcaldia presentarà un text sobre el Pacte de Ciutat per fer front a les conseqüències econòmiques i socials de la crisi sanitària del coronavirus. Per la seva banda, el grup municipal del PSC portarà a aprovació una moció sobre l'accés a la informació i expedients de la Junta de Govern Local per part de les regidores i regidors del Ple. El mateix grup municipal presentarà una moció d'àmbit general amb relació a la gestió sanitària de la Generalitat de nous brots de la Covid-19 als municipis. Per la seva banda, els grups municipals Sant Feliu En Comú Podem, ERC-AM i Tots Som Sant Feliu proposaran un text per a la creació d'una Comissió al Congrés dels Diputats i Diputades per esclarir els presumptes delictes de blanqueig de capitals i frau fiscal de l'anterior Cap d'Estat Juan Carlos de Borbón.

En l'Àrea de Govern Obert i Serveis Generals es portarà a aprovació el Compte General del Pressupost  de 2019 i la Declaració complementària de no disponibilitat de crèdits del Capítol VI pel Pla de mesures internes derivat de les afectacions pressupostàries estimades. A més, es retrà compte de l'informe d'Intervenció sobre l'avaluació del compliment dels objectius de la llei d'execució del Pressupost corresponent al segon trimestre de 2020.

Un altre dels temes que es portarà al ple de juliol és la declaració d'especial interès de les obres de construcció de 90 habitatges de protecció oficial, un local social, 24 places d'aparcament en soterrani, i 30 trasters, a la parcel·la ubicada al carrer Clementina Arderiu núm. 10-12.

També es proposarà  transferir una aportació econòmica a la Comunitat de Béns del Centre de Serveis El Pla i es designaran les Festes Locals per a l'any 2021.

En l'àmbit tecnològic, la sessió plenària inclou dos punts, la contractació del desenvolupament d'un programari de gestió d'infraccions i incidències de la via pública amb terminals mòbils, i la contractació dels serveis integrals de suport tècnic i renovació tecnològica del parc de microinformàtica de l'Ajuntament de Sant Feliu.

En la sessió plenària de juliol es donarà compte de l'acord de la Junta de Govern Local, de data 1 de juliol de 2020, on es van aprovar les accions de fidelització i captació de noves abonades i abonats en la reobertura del Complex Municipal de Piscines, a la fase de represa.

En l'Àrea de Drets de Ciutadania i Polítiques Socials, es portaran a aprovació les bases i la convocatòria per concedir subvencions a persones propietàries que posin habitatges a disposició de la borsa de lloguer social. També es proposarà concedir subvencions a l'entitat ALCER Barcelona Associació per a la Lluita contra Malalties de Ronyó, a Creu Roja Espanyola, a l'Associació Especial Tramuntana, a l'Associació de Disminuïts Físics de Sant Feliu, a l'entitat Calaix de Sastre, a l'Associació Literària La Mordida, a l'entitat Voluntariat de Sant Feliu, a l'Associació Cultural Musulmana Al Rahma Yaltaohid, i a la Comissió de Festes Carrer Joan Maragall.

En l'Àrea de Territori, Sostenibilitat i Activitat econòmica es portaran a aprovació subvencions a l'Agrupació de Defensa Forestal de Sant Feliu i a l'Associació Gats i Gossos per a la gestió i manteniment de l'espai-refugi per a gats de l'Ajuntament. A més, es presentarà el pla de treball i el conveni de col·laboració entre el Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat i l'Ajuntament de Sant Feliu per a la millora de les infraestructures i dels serveis agraris del municipi 2020-2023.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar