Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
22/09/2020 17:50:07

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

06/08/2020
Lectures: 747
L'Ajuntament reclama a Adif que minimitzi l'impacte que provoquen les obres de la línia R4 a Sant Feliu

L'Administrador d'Infraestructures Ferroviàries ADIF va iniciar fa dues setmanes les obres del corredor mediterrani a Martorell. Aquesta intervenció ha obligat a desviar els trens que transporten mercaderies per la línia R4 que travessa Sant Feliu, augmentant la freqüència de pas d'aquest tipus de combois pel municipi. Concretament els transports es desvien, després de realitzar part del seu trajecte per la línia de costa, a la bifurcació del Gornal fins a Hospitalet de Llobregat, fet que els obliga a passar per la capital del Baix Llobregat generant un increment de trànsit i soroll al municipi.

Una altra afectació conseqüència d'aquestes obres és que els trens de la línia R1 amb origen o destinació Molins de Rei surten o finalitzen el seu recorregut a Hospitalet de Llobregat. Tant el pas de trens de mercaderies per Sant Feliu com l'afectació a la línia R1 s'allargarà fins al 15 de novembre, data prevista de finalització de les obres del corredor mediterrani a Martorell.

L'Ajuntament ha posat en coneixement d'Adif i de Renfe les molèsties que es deriven d'aquest increment de trànsit ferroviari per a la ciutadania -principalment per a les persones que viuen properes a les vies del tren, que han vist incrementat el soroll a les seves llars en les darreres setmanes-, tot reclamant que es minimitzi l'impacte que estan provocant de forma indirecta les obres a Sant Feliu. Com a resposta inicial a aquesta reclamació, la concessionària ha argumentat que el xoc acústic, causat pels senyals que emeten els trens per evitar incidents a les vies, s'anirà reduint conforme es sistematitzi el pas d'aquets nous combois per Sant Feliu.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar